Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στ. Τσουκαλάς: Θα δώσουμε την ψυχή μας για τη νίκη

Οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα.

Στην κάμερα της NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 


Έχουμε 2-3 μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε, να μας πει ο προπονητής που να επικεντρωθούμε και σε ποια σημεία να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά και εμείς εντός έδρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο και φυσικά να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη». 

Για το ότι θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα και στον Άγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Έχουν περάσει ήδη 2,5 χρόνια από τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον κατάλληλο προπονητή και όλοι βλέπουμε το πρόσωπο που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα είναι 90 λεπτά. Εμείς και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα του ΠΑΣ, να πάρουμε τους 3 βαθμούς και αν πρώτα ο Θεός πάρουμε τη νίκη θα αλλάξουν πολλά στο μυαλό μας». 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ