Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Επιμένει ο Πάτσης, διαψεύδει ο ΠΑΣ

Επανέρχεται στο θέμα αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Ανδρέας Πάτσης

Μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ο Ανδρέας Πάτσης, αποκαλύπτει πως την Δευτέρα θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ΠΑΣ και εξηγεί τους λόγους που... αρνήθηκε το ενδιαφέρον του προ ημερών. έλος στο... σίριαλ με την ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον ΠΑΣ, αναμένεται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Πάτσης, που μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το θέμα, αποκαλύπτοντας πως την Δευτέρα θα στείλει επίσημη πρόταση στον Γιώργο Χριστοβασίλη. 

«Μετά το ραντεβού που είχαμε την επομένη των Χριστουγέννων, ξεκαθάρισαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έπρεπε να διαλευκανθούν και την Δευτέρα θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση από εμένα, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ. 
Η πρόταση αυτή θα στοχεύει σε άμεση υλοποίηση και έτσι, θα έχει 3 ημέρες περιθώριο για να γίνει αποδεκτή, δηλαδή μέχρι και τις 31/12». 
Όσο για την προ ημερών διάψευση σε δηλώσεις του, εξήγησε πως: «Έπρεπε να το κάνω. Από την στιγμή που δεν είχα πραγματοποιήσει το ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη, δε μπορούσα να μιλήσω δημόσια για το θέμα. Επίσης, επειδή μιλούσα σε σταθμό του Βόλου, δεν ήθελα να... εκτροχιαστεί η συζήτηση και να χάσουμε το νόημα». 

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ο gazzetta.gr επικοινώνησε και με την άλλη πλευρά-αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα-η οποία ήταν ξεκάθαρη. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας Αλέκου Καρύτσα διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του πρώην ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου.
Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών για πιθανή πώληση της ομάδας.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr