Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ατομικό πρόγραμμα στους ερυθρόλευκους ο Ντουρμάζ

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό


Με προπόνηση στο Ρέντη ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής.
Στην συνέχεια έγινε δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την αλληλοκάλυψη, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο. Το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζει να ακολουθεί ο Τζίμι Ντουρμάζ. 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και την Πέμπτη αρκέστηκε σε θεραπευτική αγωγή, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Μίτσελ, εν όψει της κρίσιμης συνέχειας, που περιμένει τους «ερυθρόλευκους» σ’ όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Ντουρμάζ ακολουθεί με … θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα, που του έχει χορηγηθεί από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, με την ελπίδα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.