Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

4 τραυματίες και 1 τιμωρημένος στον Δικέφαλο

Τέσσερις απουσίες στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Τιμωρημένος με κάρτες είναι ο Ρατς.


Μία προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ

Η προπόνηση διεξήχθη χωρίς τους γνωστούς τραυματίες (Μακ, Τζιόλη, Κατσικά και Δεληγιαννίδη) και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Όπως έγινε γνωστό παράλληλα, απών από το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες θα είναι και ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ορίστηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:
"Στην τελική ευθεία για το φινάλε του 2014 και δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια έχει μπει ο ΠΑΟΚ που το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί για τα Γιάννινα προκειμένου την Πέμπτη ν’ αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο και συγκεκριμένες οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας. Οι Ρόμπερτ Μακ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς συνέχισαν ειδικά ατομικά προγράμματα με φυσικοθεραπεία, τρέξιμο και γυμναστήριο, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Κέρκυρα γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Παράλληλα, ο Ράζβαν Ρατς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: paok24.com