Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA


Ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρει τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα.


«Σίγουρα όταν υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος, εκτός αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που ο χρόνος βοηθάει για να αποκατασταθούν, συνήθως βγαίνεις εκτός ρυθμού. Περισσότερο πρόβλημα δημιουργεί παρά καλό. Αυτό δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά και όλες τις ομάδες. Το παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις. Εμείς δουλεύουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό που είχαμε, κάτι που δεν είναι εύκολο. Τα παιχνίδια δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν από προπονητικά διπλά ή από φιλικούς αγώνες».

Για τις παλιές αντιπαλότητες και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα τόνισε: «Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Παίζουμε με μία καλά οργανωμένη στην άμυνα ομάδα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε. Διαχρονικά η Κρήτη με την Ήπειρο έχουν πολλούς δεσμούς. Τα πράγματα πηγαίνουν μπροστά. Τα θετικά είναι πολλά περισσότερα. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα μέσο πολισμού και θα πρέπει όλοι μας να τον αναβαθμίζουμε μέσα από τη στάση μας και το ευ αγωνίζεσθαι..».

Για την κατάσταση του ΠΑΣ: «Έχουμε δουλέψει αρκετά. Η διακοπή ήταν ευεργετική στο θέμα των τραυματιών. Μόνο ο Κοροβέσης επανέρχεται. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στη διάθεσή μας».

Για τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννινα ανέφερε: «Οι καιρικές συνθήκες παίζουν πάντα τον ρόλο τους, αλλά δεν μπορούμε να τις επηρεάσουμε. Θα πρέπει να τις διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Τα Γιάννενα είναι μία πόλη που βρέχει αρκετά. Αν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες, τότε θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και υπό αυτή τη συνθήκη».