Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

"Αντίο στα γήπεδα" είπε ο Γιώργος Θάνος

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Γιώργο Θάνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φόρεσε σε 16 παιχνίδια και την τιμημένη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο από τη σαιζόν 2003-2004)


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και παλιός παίκτης του ΠΑΣ Γιώργος Θάνος αποφάσισε στα 32 του χρόνια να πει αντίο στα γήπεδα μετά από μια καριέρα αρκετών σε ερασιτεχνικές ομάδες κυρίως της περιοχής. Στον ΠΑΣ ήταν στην τριετία 2002-2005, έχοντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σαιζόν 2003-2004 με προπονητή τον Σουηδό Μπο Πέτερσον. Επίσης είχε και 1 συμμετοχή σε ένα ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα στα Γιάννινα. Επίσης αγωνίστηκε στην Α. Ε. Γιάννενα, στον Σταυραετό Συρράκου, στην Προοδευτική Περάματος και σε άλλες ομάδες. Πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανήγγειλε το «αντίο στα γήπεδα» ως εξής: «Σημασία έχει το ταξίδι... Κάποιες φορές κρατάει περισσότερο κάποιες άλλες λιγότερο... Το δικό μου στο ποδόσφαιρο ήταν πολύ ωραίο!
Γνώρισα φίλους, κέρδισα, έχασα, συγκινήθηκα, έκλαψα γέλασα...τραυματίστηκα πολλές φορές και είμαι σίγουρος πως με περισσότερη τύχη θα είχα και εγώ καλύτερη τύχη... Έτσι όμως έχουν τα πράγματα και δυστυχώς πρέπει να τα βλέπουμε ρεαλιστικά... Έτσι και εγώ σταματάω πλέον να αγωνίζομαι ως ποδοσφαιριστής και δίνω πάσα στους μικρότερους και ευχή να ζήσουν τις ωραιότερες συγκινήσεις!!!!!».