Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στη διάθεση Γκατούζο ο Κουτσιανικούλης

Κανονικά στη διάθεση του Γκατούζο τέθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης


Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Απόνιο που δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ. Μπορεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, παρ” όλα αυτά κατάφερε και προπονήθηκε την Πέμπτη θέτοντας τον εαυτό του διαθέσιμο για το ματς της Ηπείρου.

Πάντως τα προβλήματα για τον ΟΦΗ και τον Τζενάρο Γκατούζο δεν έχουν τέλος καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Απόνιο που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Χωρίς τον Απόνιο θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ για τα Γιάννενα καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ισπανός χαφ είναι τέτοιο που δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Απόνιο δεν έκανε προπόνηση ούτε την Πέμπτη, έχει συμπληρώσει ήδη μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων και το δικό του όνομα έρχεται να προστεθεί σε αυτά των – σίγουρων απόντων – Περογαμβράκη, Κάλαϊτζιτς, Τζορτζ.

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr