Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Δύσκολο ματς, πρέπει να έχουμε ετοιμότητα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα


Στη NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Σε ερώτηση για το ματς με τον Πλατανιά και την παρουσία εκεί του Γιάννη Χριστόπουλου ανέφερε:

 «Το παιχνίδι με τον Πλατανιά για μας είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει δύο σερί καλά αποτελέσματα. Ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα μας θα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ο Πλατανιάς είναι μια οργανωμένη ομάδα, με πάθος, έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Για το άλλο κομμάτι που είπατε ότι είναι ένας προπονητής που ήταν εδώ ο προπονητής αυτό για μένα δεν έχει καμία σημασία. Οι ομάδες είναι αυτές που είναι αντίπαλες. Εμείς υπηρετούμε μια ομάδα και δεν υπάρχουν προσωπικά στη μέση. Ο καθένας από την πλευρά του θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως και εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε με την καλύτερη συγκέντρωση με την καλύτερη ετοιμότητα και μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε να κερδίζουμε ότι δικαιούμαστε από κάθε παιχνίδι».
Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ και το ρόστερ της ομάδας ανέφερε: «Το πιο σημαντικό με τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχοντας κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το άλλο παιχνίδι, μοιράζοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δομή της ομάδας, δεν άλλαξε η φυσιογνωμία και η εικόνα μας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν καθημερινά, έχουμε αφομοιώσει το τι θέλουμε να κάνουμε και είναι πολύ σημαντικό για μένα, ότι αυτά τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και είναι πρώτη στη βαθμολογία. Αλλά επειδή πήραμε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι κάτι κάναμε, αν δεν έχει συνέχεια. Είναι κάτι όμως που μας βοηθάει στην ψυχολογία αλλά και στα παιδιά αυτά ότι μπορούν να κάνουν πράγματα. Αλλά για να κάνεις πράγματα πρέπει να προσπαθείς»

Για την επιστροφή του στην Κρήτη ως προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε: «Είμαι περήφανος που είμαι από την Κρήτη. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που κάθε φορά πάω στον τόπο μου. Αλλά 1000% στο μυαλό μου είναι να είμαι συνεπής, η συγκέντρωση και η ετοιμότητά μου να είναι στο 1000% να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να υπηρετήσουμε καλά αυτό που είναι η αιτία να μας πάει στην Κρήτη».