Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Καλό ματς και 2-2 η Βέροια με Πανιώνιο

Ισοπαλία 2-2 στο ματς της Βέροιας με τον Πανιώνιο


Βέροια και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τους Μακεδόνες να γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών και τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν τον «παρθενικό» πόντο μακριά απ' το «σπίτι» τους στη φετινή Σούπερ Λιγκ.
Αν μένει κάποιος ικανοποιημένος από την απουσία νικητή, αυτοί είναι οι φιλοξενούμενοι που πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη αποστολή τους.
Οι γηπεδούχοι αντίθετα, έχασαν την ευκαιρία να περάσουν έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ειδικά με τη ροή των τελευταίων λεπτών, μπορούσε να έρθει κάθε αποτέλεσμα.

Τα πλάνα των δύο τεχνικών
Σύστημα 4-3-3 από τον Χοσέ Γρανέρο, με τον Καντιμοίρη στην εστία, τους Μαλόν, Βέρτζο, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδη από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα και τριάδα στο κέντρο τους Βάσκες, Μπαλάφα, Μπατιόν. Καλτσάς και Ντουμίτρου ήταν οι δύο πλάγιοι επιθετικοί και στην κορυφή ο Κάμπορα.

Στο 4-2-3-1 του Τερεζόπουλου από την άλλη, ο Παπαδόπουλος ήταν στο τέρμα, μπακ οι Αργυρόπουλος (δεξιά), Τασουλής και στόπερ οι Οικονόμου, Παντίδος. Μητρόπουλος και Σιώπης ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και οι Μπουμάλ, Κολοβός, Φούντας συνέθεσαν την τριπλέτα πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο, Γιάννου.

Ανατροπή πριν το ημίχρονο
Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας συνολικά, αλλά και από τα πρώτα λεπτά, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα. Ο Κολοβός εκεμταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών στο 20' και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω απ' την περιοχή νίκησε τον εκτός εστίας Καντιμοίρη και έβαλε τους φιλοξενούμενους στη θέση του οδηγού.

Οι Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο, δεν άντεξαν για πολύ, χάνοντας το προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο. Ο Κάμπορα με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε στο 38' και ο Ραούλ Μπράβο με ανάποδη κεφαλιά στο 45' έφερε τα πάνω-κάτω. Ο Ισπανός μάλιστα, είχε φτάσει κοντά σε ένα παρόμοιο γκολ και νωρίτερα, αλλά ο Μητρόπουλος σ' εκείνη τη φάση έσωσε τον Πανιώνιο πάνω στη γραμμή.

Και πάλι ο Γιάννου
Με βάση τη συνολική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου η Βέροια ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη επιθετικά. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνο που αυτή τη φορά ο Πανιώνιος σκόραρε και η Βέροια δε βρήκε καμία απάντηση.


Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κολοβού ο Γιάννου βγήκε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη και δε δυσκολεύτηκε να τον νικήσει για να γράψει το τελικό 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιθες ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά τον Παπαδόπουλο να κρατά όρθια την ομάδα του.

Βέροια (Γρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες (54' Μπαργκάν), Ντουμίτρου (66' Μπεν), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα (79' Γεωργιάδης)


Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41' Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88' Πάνος), Οικονόμου.
ΠΗΓΗ: novasports.gr