Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Α. Αναστασιάδης: Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε πικραμένος για το αποτέλεσμα

Και ποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν είχε κάτι κακό να πει για τους παίκτες, αλλά δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι δεν ανταμείφτηκαν οι κόποι τους, ενώ παραδέχθηκε ότι το Κύπελλο πλέον απομακρύνεται σαν στόχος.


 "Κάναμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, απλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμαριά ότι μάλλον η Παναγιά δεν θέλει να μας το δώσει. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια, κάναμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε το γκολ στην πρώτη τους προσπάθεια για γκολ. Κάναμε ευκαιρία, αλλά μάλλον δεν θέλει. Μετά την πρώτη ήττα που κάναμε με την Καλαμαριά εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Από ότι φαίνεται ο ένας στόχος τελειώνει. Από τα αποτελέσματα των άλλων θα φανεί εάν θα μας δώσει και αυτό τον στόχο, αλλά από ότι φαίνεται δεν θέλει να μας το δώσει", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον στόχο του Κυπέλλου: "Αυτός είναι ένας στόχος που δεν μπορείς να τον βάλεις στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχους και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, ακόμη κι αν είναι τρίτο σε σημασία το Κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε σημασία. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε αλλαγές γιατί αυτό ήταν το επιβεβλημένο και σήμερα έπρεπε να κάνουμε, γιατί σας είπα ότι κάποια παιδιά είναι οριακά και θα το πληρώσουμε. Μας επηρεάζει η κούραση, αλλά δεν είναι αυτή η αιτία. Βλέπετε εύκολες φάσεις τις κάνουμε δύσκολες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και στεναχωρημένος επειδή δεν παίρνουν τίποτα. Στην ευκαιρία του Αθανασιάδη θέλει προσπάθεια για να την βγάλεις έξω, αλλά εάν έμπαινε θα λέγαμε ότι κάναμε την ανατροπή".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης… "Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Πρέπει να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα, να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί μέχρι τις 9 του μήνα θα είμαστε συνέχεια έτσι και πρέπει αυτά τα παιδιά να δουν τις αντοχές τους και να δούμε και τι κάνουμε εμείς σωστά. Αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις και σίγουρα πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά καθαρά ότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεκάλεπτο είχαμε φάσεις 2-3 που για πλάκα έπρεπε να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Απλά δεν θέλει".


Για τον Μάρτενς: "Δεν βγήκε από το παιχνίδι επειδή δεν πήγε καλά,. Θέλαμε έναν παίκτη ψηλό για να πάρουμε ότι μπορούσαμε περισσότερο από τα στημένα., Στημένα είχαμε, αλλά το γκολ δεν ήθελε. Ο Μάρτενς κάνει φάσεις, προσπαθεί, αλλά δεν του βγαίνει".
ΠΗΓΗ: paok24.com