Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Με πτήση τσάρτερ έρχεται στα Γιάννινα η Καλλονή

Με πτήση τσάρτερ απόγευμα Παρασκευής (σήμερα) φτάνει στα Γιάννινα η αποστολή της Καλλονής μαζί με την ομάδα νέων.


Την τελευταία τους προπόνηση πριν την εκτός έδρας 8η αγωνιστική Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 πραγματοποίησαν οι παίκτες της Καλλονής μας στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ.
«Οι νησιώτες» θέλοντας να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων είναι καθόλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα του, στο Εθνικό  Στάδιο Ζωσιμάδων.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός κύριος Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί σήμερα στα Ιωάννινα και η οποία αποτελείται από τους  Χογκ, Αλέξιτς, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Κριπιντίρη, Μπαρέρα, Βαλιό, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνη, Κειτά, Μανούσο, Χουάνμα, Κύπρου, Αγρίτη, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Τσαμπούρη.
Εκτός αποστολής οι Ανρί Καμαρά και Δημήτρης Βλαστέλλης.
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα στις 18.00 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης με απευθείας πτήση της αεροπορικής εταιρείας «ASTRA AIRLINES» εγκαινιάζοντας παράλληλα τις πτήσεις της στο Β.Α. Αιγαίο.

Σημειώνεται ότι συνταξιδιώτες με την αποστολή θα είναι και η αποστολή της Καλλονής Κ20 και του επιτελείου της. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά θα αναμετρηθεί αύριο το πρωί στις 11.00 με την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου. Στην εν λόγω πτήση θα συμπεριληφθούν και όσοι φίλαθλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ακολουθήσουν την ομάδα μας στα Ιωάννινα. Η επιστροφή των παραπάνω θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 18.30 το απόγευμα αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΗΓΗ: aenk.gr