Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Τ. Κρητικός: Θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα

Ο Τάσος Κρητικός πιστεύει ότι ο ΠΑΣ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα πάει καλύτερα στη συνέχεια

Ο Τάσος Κρητικός αποτελεί το νέο αίμα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο 19χρονος άσος μιλάει στο gazzetta.gr για την εκτός έδρας νίκη των Ηπειρωτών επί του Πανιωνίου, για το επερχόμενο αγώνα με την Καλλονή, αλλά και τους στόχους της ομάδας.
Ο διεθνής με τις Ελπίδες άσος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην ομάδα τονίζοντας ότι στόχος του είναι να δικαιώσει όλους αυτούς που τον έφεραν στον ΠΑΣ. 

Σπουδαία νίκη η χθεσινή μέσα στη Νέα Σμύρνη.

«Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να εγκλωβίσουμε τον Πανιώνιο με τον τρόπο παιχνιδιού μας και φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς;

«Είχαμε πει από την αρχή ότι πρέπει να προσέξουμε το αμυντικό κομμάτι και ειδικά στην αρχή που θα δεχόμασταν πίεση και στη συνέχεια να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και να πετύχουμε ένα γκολ. Το καταφέραμε και στη συνέχεια κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ». 

Θεωρείς ότι η νίκη αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΣ προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες;

«Ναι ήταν πολύ σημαντική αφού η ομάδα είχε ανάγκη τους βαθμούς. Είχαμε δύο συνεχόμενες ήττες και άλλη μία θα μας άφηνε αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Επίσης ήταν μία νίκη-ψυχολογίας αφού πλέον θα είμαστε περισσότερο απελευθερωμένοι και θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Ακολουθεί το Σάββατο ο αγώνας με την Καλλονή, μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα.

«Η Καλλονή είναι καλή ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι καλύτερος και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Γι αυτό και ήταν ιδιαίτερα σημαντική η χθεσινή νίκη γιατί πλέον θα μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ειδικά στην έδρα μας με την βοήθεια του κόσμου και να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς».

Οι στόχοι του ΠΑΣ;

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι ο ΠΑΣ μόνο ψηλά μπορεί να στοχεύει. Δεν έχουμε κάποιες διαφορές με τις άλλες ομάδες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι να μην επαναλάβουμε μία ανάλογη με αυτή πριν δύο χρόνια. Αλλά πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά γιατί όλα είναι δύσκολα και στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Εσύ προσωπικά αρχίζεις και παίρνεις χρόνο συμμετοχής και ο κ. Πετράκης δείχνει να σε εμπιστεύεται.


«Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στα επίσημα παιχνίδια. Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με την ημέρα και να δικαιώσω τόσο τον προπονητή μου όσο και τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr