Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ετοιμάζεται ο Μανιάς για τη μάχη της Ν. Σμύρνης

Ετοιμάζεται ο Μιχάλης Μανιάς για τη μάχη της Νέας Σμύρνης αφού ο Μπράνα Ίλιτς συνεχίζει την αποθεραπεία.

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο. Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Αλβανός διεθνής μέσος Άντι Λίλα που αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννινα για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε στο διακοπέν ματς Σερβίας – Αλβανίας.
Θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και με στελέχη της ομάδας και στη συνέχεια η διοίκηση ανάλογα θα καθορίσει τη στάση της τις επόμενες μέρες, αφού κατακαθίσει η ένσταση και ο θόρυβος των ημερών. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπράνα Ίλιτς και σήμερα έκανε θεραπεία οπότε το πιθανότερο είναι, επειδή έχασε πολλές προπονήσεις, να ξεκινήσει ο Μανιάς για βασικός. Ο Ναδάλες πάει καλύτερα με πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Γι’ αυτό και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου. Σίγουροι απόντες είναι οι Ντάσος, Κοροβέσης, πιθανόν και ο Ίλιτς, συν το θέμα με το Λίλα που είναι θέμα διοίκησης το τι θα γίνει.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (16/10)

Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη, 19:30, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.
*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναδάλες, με τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξίου.
*Θεραπεία έκανε ο Ίλιτς και πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Κοροβέσης.

*Απουσίαζε ο Λίλα, Εθνική.