Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γκολ που θύμισε Βάσια και ο MVP που πέρασε από ΠΑΣ!

Γκολ που θύμισε Βασίλη Χατζηπαναγή σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς.


Πραγματικά όλα τα λεφτά στο ματς Κέρκυρας – ΠΑΣ 2-0 ήταν το 2ο γκολ των Φαιάκων που σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Και όπως γράφουμε στην περιγραφή του αγώνα, τέτοια γκολ στο γήπεδο της Κέρκυρας μπορούσε να βάλει μόνο ο Θανάσης Μπρεντάνος (γέννημα θρέμμα του νησιού), ενώ η φάση στην εξέλιξή της και στην ολοκλήρωσή της θύμισε κάποια από τα γκολ του μεγάλου Βασίλη Χατζηπαναγή.


Ποιός είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς που έκλεψε την παράσταση; Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21-4-1987. Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο το 2006 στη Νίκη Βόλου στην Β’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ, η ποδοσφαιρική ολοκλήρωση ήρθε στον ΟΦΗ που έμεινε 4 χρόνια (2009-2013) και από πέρσι είναι στην Κέρκυρα.


Όσο για τον MVP του αγώνα το gianninasports.gr ψηφίζει τον Αλέξανδρο Κόντο. Ένα παιδί που τον Ιανουάριο 2007 πέρασε για ένα εξάμηνο και από τον ΠΑΣ Γιάννινα (τον είχε φέρει ο Αλέξης Κούγιας από τη Δόξα Δράμας), αλλά δεν έκανε καμία συμμετοχή. Μετά τον ΠΑΣ πήγε 2 χρόνια στην Καστοριά, άλλα 4 χρόνια στον Πανσερραϊκό και από το καλοκαίρι του 2013 είναι στην Κέρκυρα. Γεννήθηκε στη Δράμα στις 12-9-1986