Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβολή αγώνων και στα τοπικά πρωταθλήματα

Και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπάρχει αναβολή αγώνων

Η αναστάτωση που προκλήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας (29/9) για το αν η αναβολή των παιχνιδιών αφορά και στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και η «ντρίμπλα» που προσπάθησε να κάνει η ΕΟΚ, αλλάζοντας την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού του Άρη με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, έφερε την παροχή διευκρινίσεων από την πλευρά του υπουργείου Αθλητισμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη συγκεκριμένη διευκρίνιση, η αναβολή των παιχνιδιών εξαιτίας του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, συμπεριλαμβάνει και τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ τονίζεται ότι η ισχύς της ξεκινάει την Τετάρτη 1/10 και ολοκληρώνεται στις 6/10.
Και, φυσικά, είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το δεύτερο σκέλος της διευκρίνισης, ναι μεν επίσημα εξηγείται από το γεγονός ότι την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του άτυχου φίλαθλου του Εθνικού, πλην όμως αποτελεί, ουσιαστικά, «απάντηση» στην ενέργεια της ΕΟΚ να αλλάξει την ημερομηνία του παιχνιδιού για το Κύπελλο μπάσκετ, προκειμένου να μην τεθεί θέμα διεξαγωγής του.
Πλέον, είναι αυτονόητο ότι το Άρης – ΑΕΚ εμπίπτει και αυτό στο θέμα της αναβολής όλων των αγώνων όλων των αθλημάτων και αναζητείται νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΠΗΓΗ:a-sports.gr