Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣ σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από την ημερίδα της σούπερ λίγκα στη Θεσσαλονίκη. Στο άκρο αριστερά η Μαίρη Πεζοδρόμου και δίπλα της ο Γιώργος Ιωάννου. Με την πλάτη στο φακό σε πρώτο πλάνο από αριστερά είναι οι Άρης Πάνου, Ειρήνη Τέτσιου και Ανδρέα Πότσης.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα που έκανε στη Θεσσαλονίκη η σούπερ λίγκα για θέματα διοργάνωσης αγώνων και καλής συνεργασίας με τις ομάδες. Από τον ΠΑΣ συμμετείχαν οι Γιώργος Ιωάννου (υπεύθυνος αγωνιστικού και υποδομών), Αλέκος Πότσης (ταμίας ΠΑΕ), Φόντας Βρόσγος (υπεύθυνος ασφαλείας), Άρης Πάνου (αναπληρωτής υπεύθυνος ασφαλείας), Μαίρη Πεζοδρόμου, Ειρήνη Τέτσιου και Ανδρέας Πότσης. Παρόμοια ημερίδα είχε γίνει και στην Αθήνα όπου ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα. 


Για την ημερίδα της Θεσσαλονίκης από την σούπερ λίγκα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενημερωτική ημερίδα, με θέμα τις παραμέτρους διοργάνωσης και διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων της Super League, από το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ, μέχρι τα Πρωταθλήματα Υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15, με τη συμμετοχή στελεχών των ΠΑΕ-Μελών από τη Βόρειο Ελλάδα, σε συνέχεια αντίστοιχης ημερίδας η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο γενικός διευθυντής της Super League Μιχάλης Αναγνώστου επεσήμανε τη σημασία της ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στα στελέχη των ΠΑΕ, το ρόλο της Super League ως θεσμικού φορέα που στέκεται δίπλα στις ομάδες και τόνισε: «Στόχος μας είναι η εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που προκύπτουν, μέσα από τη συνεργασία με τις ομάδες. Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, το ποδόσφαιρο παραμένει το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας και σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατόν σε οργανωτικά ζητήματα, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τα στελέχη των ΠΑΕ-Μελών της Super League».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν αγωνιστικά και οργανωτικά ζητήματα, και πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για θέματα ασφαλείας, μάρκετινγκ και υπηρεσιών ΜΜΕ».