Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Χριστοβασίλης και Πετράκης στο γήπεδο για τις υποδομές

Δεξιά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης παρακολουθεί το ματς των νέων έχοντας δίπλα του (κατά σειρά από δεξιά) τους Γιώργο Ιωάννου, Αλέκο Καρύτσα, Αλέκο Πότση και Φόντα Βρόσγο.


Όταν ξεκίνησε ο αγώνα των ομάδων Κ-20 του ΠΑΣ με την Ξάνθη είχε τελειώσει η προπόνηση των επαγγελματιών παικτών.
Έτσι ο Γιάννης Πετράκης με ιδιαίτερη προσοχή από τις εξέδρες του γηπέδου παρακολούθησε τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος έχοντας δίπλα του και όλο το τεχνικό τημ, δηλαδή τον βοηθό του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου και τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο.

Εντός του αγωνιστικού χώρου και σε μια γωνιά ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τους στενούς συνεργάτες του Γιώργο Ιωάννου, Αλέκο Πότση, Αλέκο Καρύτσα και Φόντα Βρόσγο. Στο τέλος ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε συνάντηση και με τους προπονητές.

Εν ολίγοις πρόεδρος και προπονητής είδαν με προσοχή το ματς των νέων, όχι βέβαια για το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό που έρχεται ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα, αλλά για την εξέλιξη των παιδιών που έρχονται από πίσω και πόσο θα μπορέσουν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να σταθούν στην πρώτη ομάδα και κάποιοι απ’ αυτούς να αποκτήσουν και μεταπωλητική αξία.


Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει η ΠΑΕ να βοηθήσει ακόμα περισσότερο (δεν μπορεί οι άνθρωποι των ομάδων νέων του ΠΑΣ να πολεμάνε ακόμα με σφεντόνες) και γενικότερα να αποκτήσουν (αποκτήσουμε) όλοι στα Γιάννινα ένα νέο τρόπο σκέψης και να αποδεχτούν (αποδεχτούμε) ότι για να στηριχτεί η ομάδα στη ραχοκοκαλιά της σε δικά της παιδιά χρειάζεται πάνω απ’ όλα υπομονή και ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Είναι ένα θέμα πολύπλοκο που θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά.