Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μας άφησε για πάντα ο Γιώργος Τικμανίδης

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο πρώην πρόεδρος του Α. Ο. Ανατολής Γιώργος Τικμανίδης


Η αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων πενθεί από χτες τον χαμό του Γιώργου Τικμανίδη, που υπήρξε παλιότερα πρόεδρος στον Α. Ο. Ανατολής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτού για πολλά χρόνια και ακόμα πιστός λάτρης του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.
Στις 18:30 σήμερα Τρίτη (16/9) θα γίνει η κηδεία του στον Άγιο Ιωάννη Ανατολής. Μας αποχαιρέτησε σε ηλικία 67 ετών.

Στον Α. Ο. Ανατολής ο Γιώργος Τικμανίδης υπήρξε πρόεδρος στα δύσκολα αλλά καλά χρόνια για το ποδόσφαιρο της περιοχής, τότε που υπήρχαν στη Δ’ Εθνική 6 ομάδες από τα Γιάννινα. Σε καθημερινή βάση ο Γιώργος ήταν στο γήπεδο για να μη λείψει τίποτα από την ομάδα, για να είναι κοντά σε όλα τα πράγματα. Αλλά και στις διοικήσεις του Α. Ο. Ανατολής που συμμετείχε, χωρίς να είναι πρόεδρος, πάλι τον ίδιο ζήλο επέδειξε.

Καταγόμενος από προσφυγική οικογένεια ο Γιώργος Τικμανίδης, αγάπησε πάρα πολύ τον Α. Ο. Ανατολής και δέθηκε με την ομάδα αυτή. Θα έχει μια παρηγοριά εκεί που θα είναι στην αιώνια ζωή των αγγέλων, αφού άφησε στο ποδόσφαιρο αλλά και στον Α. Ο. Ανατολής άξιο διάδοχό του, τον γιό του Μιχάλη Τικμανίδη, επίλεκτο μέλος της διοίκησης αυτής της ομάδας. Καίτοι ο Μιχάλης Τικμανίδης υπήρξε από τους κορυφαίους παίκτες στο χαντ μπωλ στην Ήπειρο, τελικά τον τράβηξε το ποδόσφαιρο και συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα του, να υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά πάνω απ’ όλα τον Α. Ο. Ανατολής.

Με το Γιώργο Τικμανίδη είχαμε μια μακροχρόνια αλληλοεκτίμηση και καλή συνεργασία. Δυστυχώς μας άφησε νωρίς. Καλό ταξίδι Γιώργο, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια. Ο Θεός να απαλύνει τον πόνο τους, να τους δώσει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια.
Β.Γ.

Για το θάνατο του Γιώργου Τικμανίδη εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις πολλά σωματεία της περιοχής. Επίσης η ΕΠΣΗΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:  «Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ Ηπείρου στην οικογένεια Τικμανίδη για τον άδικο χαμό του Γεωργίου Τικμανίδη επι χρόνια παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στην μνήμη του η Ε.Π.Σ.Π αποφάσισε α) να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια  της 2ης αγωνιστικής του Κυππέλου την Τετάρτη 17/09/2014 και β) να καταθέσει χρηματικό ποσό υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός του Κόσμου στην Πωγωνιανή».