Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς πέντε η Βέροια στο κύπελλο

Χωρίς πέντε παίκτες θα παραταχτεί στον αγώνα της Τετάρτης με την Ερμιονίδα η Βέροια με την οποία θα παίξει την Κυριακή ο ΠΑΣ


Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει ως τώρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και να μπει με το δεξί στη φάση των «32» του Κυπέλλου, η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/9) με την Ερμιονίδα.

Ένα παιχνίδι για το οποίο ο Χοσέ Γκανέρο δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς αναπληρωματικούς.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μπεν και Καλί που για ακόμη μια μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, τον Εσπάρθα που βρίσκεται στην Ισπανία για αποκατάσταση, και τους Μαλόν και Βούκιτς που έχουν πάρει άδεια, ο πρώτος για τη γέννηση του παιδιού του και ο δεύτερος για προσωπικούς λόγους.
Η προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης με προπόνηση στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και μετά το τέλος της ο Γκανέρο ανακοίνωσε την αποστολή.
Αναλυτικά: Τζινάρ Τόρες, Βασιλειάδης, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Τσιάμης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Παναγιωτούδης, Μπαλάφας, Σέντρικ, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Χάσελμπαϊνκ, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.

ΠΗΓΗ:a-sports.gr