Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ανατροπή δεδομένων, προπονήθηκε σήμερα ο Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα του ΠΑΣ και όλα δείχνουν ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης.


Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς και θα είναι κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη. Σήμερα (Παρασκευή) προπονήθηκε το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, αφού έδειξε να είναι καλύτερα και χωρίς ενοχλήσεις στο ραπτικό μυ που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.
Το αν θα είναι 100% έτοιμος θα εξαρτηθεί από αύριο Σάββατο, αλλά όπως τονίσαμε και χτες θα είναι κανονικά στην αποστολή. Κι αφού προπονήθηκε χτες σημαίνει ότι όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει με την βασική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής θα είναι ο Γιάννης Ιωάννου που έχει ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη. Αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.


Αναλυτικά το σημερινό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (12/9)

«Ασκήσεις  τακτικής και στημένες φάσεις  περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου, ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη.
*Αύριο Σάββατο, 13/9 η ομάδα μας Κ20 θα αγωνισθεί με την SKODA ΞΑΝΘΗ , ΠΕΑΚΙ 11:00, και η Κ17 την Κυριακή 14/9 με τον ΠΑΟΚ, ΠΕΑΚΙ 14:00, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league ΟΠΑΠ.

*Το Σάββατο 13/9 είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».