Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε Γκόμεζ και Λεοντίου ο Θεσπρωτός

Ο Γιαννιώτης διεθνής άσσος Σωτήρης Λεοντίου με τον πρόεδρο του Θεσπρωτού Σπύρο Γόγολο.


Ο Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Felipe Alexandre Januario Gomes που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στη Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Felipe Alexandre Januario Gomes είναι γεννημένος στις 6/12/1988 και έχει ύψος 1.98 m. Στη Βραζιλία αγωνιζόταν στη Παουλίστα του Σάο Πάολο, ενώ στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για λογαριασμό της Δόξας Κατοκωπιάς.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης με τον οποίο πραγματοποίησε 7 συμμετοχές στη Superleague τη σεζόν 2013-14 κόντρα σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ενώ τον περασμένο Ιούνιο συμφώνησε με την Αγία Νάπα Κύπρου, ωστόσο αποχώρησε ένα μήνα αργότερα.

Γκόμεζ: «Να βοηθήσω με την εμπειρία μου»

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο του Θεσπρωτού Γκόμεζ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θεσπρωτού ο Βραζιλιάνος πορτιέρε τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Θεσπρωτού και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω καθημερινά και αυτό υπόσχομαι ότι θα κάνω και στο Θεσπρωτό.
Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου τους νέους μου συμπαίκτες και όλοι μαζί πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

Πήρε και τον Σωτήρη Λεοντίου

Ο Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή Σωτήρη Λεοντίου που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.
Ο Λεοντίου γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1984 στα Ιωάννινα και έχει ύψος 1,82 m. Ξεκίνησε την καριέρ α του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2002 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο δόθηκε δανεικός αρχικά στη Μαρκό έως το 2004 (Γ΄ Εθνική) και κατόπιν για μια σεζόν στην Προοδευτική (Β’ Εθνική).
Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στην Παιανία υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο. Αν και είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τις δυο πρώτες χρονιές, ένας σημαντικός τραυματισμός κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της πρεμιέρας της σεζόν 2007/08 με τον Ολυμπιακό, έπειτα από εναέρια σύγκρουση με τον Λούα Λούα, τον είχε αφήσει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.
Μετά από δύο χρόνια απουσίας παραχωρείται το 2009 στην Καβάλα με τη μορφή δανεισμού και την επόμενη χρονιά στην Ηλιούπολη, εκ νέου ως δανεικός από τους «πράσινους» με τους οποίους είχε φροντίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2012.
Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε πάλι στον Παναθηναϊκό και το 2012, μετά τη λήξη του συμβολαίου του, αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Τον επόμενο χρόνο αποκτήθηκε από το Φωστήρα, όπου αγωνίστηκε κατά την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Λεοντίου: «Η διοίκηση έχει μεγαλεπήβολα σχέδια»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στο Θεσπρωτό εμφανίστηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γόγολο, όλη τη διοίκηση του Θεσπρωτού αλλά και τον προπονητή κ. Σέμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Γνωρίζω ότι η νέα διοίκηση έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την ομάδα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιλέξω το Θεσπρωτό ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.

Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει  τους στόχους της αλλά και για να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα.