Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Κ-20: Στο 90' και.... κάτι έχασε ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 ΠΑΣ Γιάννινα - Skoda Ξάνθη 1-2

Στο 90’ και … κάτι κρίθηκε το ματς των ομάδων Κ-20 του ΠΑΣ και της Ξάνθης που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Στις καθυστερήσεις η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε το γκολ της νίκης σε 2-1 με το γκολ που σημείωσε ο Π. Ορφανίδης. 


Η Σκόντα άνοιξε πρώτη το σκορ στο 30’ σε μια φάση που δικαιούται να φωνάζει ο ΠΑΣ για οφσάϊντ. Έγινε η κάθετη μπαλιά στον Μελισσόπουλο που ήταν σε εμφανή θέση οφσάϊντ, αυτός έκανε το σουτ απέκρουσε ο Κολιοφούκας για να ακολουθήσει νέο σουτ του Τουμαντζανίδη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 στο 75΄με ωραίο σουτ του Κοζάκη. 

Όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ξάνθη με γκολ του Ορφανίδη Π. πήρε τη νίκη. Σίγουρα το σκορ αδικεί την Γιαννιώτικη ομάδα που κυρίως στην επανάληψη έκανε καλή εμφάνιση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Διαιτητής του αγώνα ο Ρίππης (Πρέβεζας) με βοηθούς τους Τσόγκα, Γκαρτζονίκα (Πρέβεζας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Βαλμάς, Πασχάλης, Τάχιας, Κοζάκης, Πανταζής, Βασιλείου, Γιάκος (67' Γκουγιάννος), Κοτσίλας (82' Μπουγαρίδης), Αναστασιάδης, Τζιάλλας (60' Αλεξίου).


SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Κολλάρας, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Μήττας (81' Δελής), Τουμαντζανίδης (75' Χατζής), Ορφανίδης Π., Φασίδης, Λαζαρίδης (56' Μπουνταγκίδης), Μελισσόπουλος.