Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κάντε ανανέωση της σελίδας υπάρχει συνεχής ενημέρωση

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα από το εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες".. Είναι φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο καιρός είναι συννεφιασμένος και ήδη άρχισε να πέφτουν σταγόνες βροχής. Μάλλον δεν γλιτώνουμε και σήμερα τη μπόρα. Πάντως με το σύστημα του γηπέδου ποτίζεται το χόρτο.

1': Έναρξη τπυ αγώνα με τον ΠΑΣ σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Βελλίδης, δεξιός αμυντικός Ντάσιος, αριστερός; Κοροβέσης, στόπερ Τζημόπουλος, Μιχαήλ, αμυντικά χαφ Τσουκαλάς, Λίλα, κεντρικό χαφ Γιάκος, από δεξιά Κρητικός αριστερά Τσάβεζ και στην επίθεση Ίλιτς.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε και αυτή με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο  Σέτκους, δεξιός αμυντικός Γκόμες, αριστερός Κανακούδης, κεντρικοί αμυντικοί Βενέτης, Ντιμιρόφσκι, αμυντικά χαφ Καρντόσο, Μαραγκός, κεντρικό χαφ Ρόχας, δεξί χαφ Χαβίτο, αριστερό Ομπράντοβιτς, και προωθημένος κυνηγός Καϊκούτ.

Περίπου 800 φίλοι του "Άγιαξ" παρακολουθούν την αναμέτρηση.

7' Ένα γύρισμα της μπάλας από τον Καϊκούτ σε μπαλιά του Χαβίτο πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Τζημόπουλος. 

11': Η βροχή άρχισε να δυναμώνει, στο ματς δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιόλογη φάση. 

15': Δυνατό σουτ του Χαβίτο από πλάγια δεξιά θέση μπλόκαρε ο Βελλίδης.

19': Φάουλ του Καρντόσο απέκρουσε σε κόρνερ ο Βελλίδης. 

22': Κίτρινη κάρτα στο Λίλα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ομπράντοβιτς.

25': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Τσάβεζ έκανε την κάθετη μπαλιά στον Γιάκο, βγήκε να αποκρούσει ο Σέτκους, δεν σιγούρεψε τη μπάλα που πήγε πάλι δεξιά στον Γιάκο που έκανε το σουτ από τα πλάγια αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ των Φαιάκων. 

33': Καλό σουτ του Καϊκούτ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Ο παίκτης της Κέρκυρας ενώ είχε πλάτη προς την εστία του Βελλίδη γύρισε γρήγορα και με μία έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

34': Μακρινό σουτ του Καρντόσο βρήκε την πλάτη αμυντικού και έφυγε κόρνερ.

35': ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα με τον Γκόμες, Ο Χαβίτο σε εκτέλεση κόρνερ έδωσε από αριστερά τη μπάλα στον Ρόχας αυτός έβγαλε τη μπάλα από δεξιά που έκανε την κίνηση ο Γκόμες που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας ΠΑΣ - Κέρκυρα 0-1. 


42’: Κόρνερ του Τσάβεζ από αριστερά ο Τσουκαλάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Μήτσιος καταλόγισε φάουλ του σκόρερ πάνω στον τερματοφύλακα.

-Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σωτηρίου να παίρνει τη θέση του Βελλίδη για τον ΠΑΣ, τον Ακόστα τη θέση του Κρητικού και τον Στρούνα τη θέση του Κοροβέση. 

64': ο Ντάσιος έδωσε τη μπάλα στον Γιάκο, αυτός μπήκε στα καρέ της Κέρκυρας κατά μέτωπο, πάσαρε στον Ακόστα που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 

67': Σε μπαλιά του Ναγιάρ ο Κόντος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ αλλά βγ'ηκε έγκαιρα και απέκρουσε ο Σωτηρίου. 

82': Σέντρα από αριστερά του Σαπαλίδη, ο Ακόστα έπεσε μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Κρητικού αλλά ο Μήτσιος σωστά δεν έδωσε πέναλτι.

88': Φάουλ του Ακόστα κεφαλιά του Μπέριου έφυγε άουτ

91': Ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ισοφαρίσει όταν κοντινό σουτ του Σαπαλίδη απέκρουσε με τα πόδια ο Κουτζαβασίλης της Κέρκυρας.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ο Μήτσιος (Ηπείρου).

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Ντάσιος (78' Μουσκάι), Τζημόπουλος (73' Μπέριος), Μιχαήλ (78' Σκόνδρας), Κοροβέσης (46' Στρούνα), Τσάβεζ (63' Ηλιάδης), Λίλα (78' Ιωάννου), Τσουκαλάς (73' Χαρίσης), Κρητικός (46' Ακόστα), Γιάκος (46' Νάκος), Ίλιτς (73' Σαπαλίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):  Σέτκους (61’ Κουτσαβασίλης) , Μαραγκός (61’ Βλάχος), Βενέτης (61’ Καραγιαννίδης), Καϊκούτ (61’ Παρασκευαίδης), Ρόχας (61’ Ζορμπάς), Γκόμες (61’ Ναγιάρ), Καρντόσο (61’ Κρητικός), Κανακούδης (61’ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο (61’ Κόντος), Ομπράντοβιτς (46’ Μπόρχα Σάντσεζ),, Ντιμιτρόφσκι (61’ Γεωργακόπουλος).

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Ακόστα, Ιωάννου, Χαρίσης, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτσαβασίλης, Βλάχος, Καραγιαννίδης. Παρασκευαίδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Κόντος, Μπόρχα, Γεωργακόπουλος