Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Πρόβα τζενεράλε με ΠΑΣ την Τετάρτη η Πίνδος Κόνιτσας

Οι παίκτες της Πίνδου πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ. Τώρα πάνε δυνατά και για το σούπερ καπ κόντρα στην Ανατολή.


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Πίνδου Κόνιτσας υπό την επίβλεψη του Λάζαρου Γιώτη με στόχο στο "σούπερ καπ" κόντρα στην Ανατολή το άλλο Σάββατο (23/8) να παραταχτεί με αποφασιστικότητα και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Σε λίγο κλείνει ο κύκλος προετοιμασίας των δύο πρώτων εβδομάδων όπου ο Λάζαρος Γιώτης έριξε μεγάλο βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στο διάστημα αυτό έγιναν και δύο φιλικά παιχνίδια. Η Πίνδος κέρδισε 1-0 μέσα στο Καλπάκι την τοπική ομάδα ενώ χτες (Τετάρτη 13/8) στο γήπεδο της Κόνιτσας κέρδισε 4-3 το ΑΠΟΕΛ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η πρόβα τζενεράλε για την ιστορική Πίνδο ενόψει του σούπερ καπ θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη 20 Αυγούστου στο ματς με την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ που θα γίνει στην Κόνιτσα. Μάλιστα οι Χαλούλος και Λάμπρου που ήταν πέρσι στην ομάδα νέων επέστρεψαν στην Πίνδο και την Τετάρτη θα τεθούν κόντρα στους παλιούς συμπαίκτες τους.