Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΣ, αρχίζει το πρωτάθλημα

Ο Σταύρος Τσουκαλάς θα είναι από τους ηγέτες της ομάδας και στη νέα σαιζόν. Από τους πολυτιμότερους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΣ στο ρόστερ του.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου, ξανάρχισαν οι προπονήσεις με κεντρικό σύνθημα στα αποδυτήρια του «Άγιαξ»: «Τέλος οι διακοπές, τέλος η θάλασσα, τα κεφάλια μέσα, τα δίνουμε όλα για το πρωτάθλημα…».
Όλα αυτά είναι το ρεζουμέ από τις συζητήσεις που γίνονται εντός των τειχών της ομάδας, όπου όλοι διαισθάνονται πλέον ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Χτες Σάββατο έγινε προπόνηση το απόγευμα ενώ σήμερα Κυριακή έγιναν διπλές προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη και ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Θοδωρής Μπέριος που έχει κίτρινες κάρτες. Απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει από την αρχή δεν θα είναι και ο Μιχάλης Μανιάς που χρειάζεται ένα μεταβατικό στάδιο για να πιάσει τα επίπεδα που πρέπει από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς δεν έκανε προετοιμασία. Την Τετάρτη θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα και θα είναι στις περσινές τιμές.