Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Νυχτερινοί αγώνες και σε γήπεδα ερασιτεχνικών ομάδων

Πανοραμικό στιγμιότυπο από νυχτερινό φιλικό αγώνα στο γήπεδο Περιβλέπτου το βράδυ της Κυριακής. Ηλεκτροφωτισμός σε ερασιτεχνικά γήπεδα είναι βήμα προόδου.


Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Περιβλέπτου και μάλιστα υπό το φως των προβολέων (κάποτε ήταν πολυτέλεια το χόρτο, ενώ τώρα έγιναν σε κάποιες περιοχές σημαντικά βήματα βάζοντας και προβολείς στα γήπεδα), η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 με την Αγία Μαρίνα.
Από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο διαδίκτυο μπορεί ο ηλεκτροφωτισμός να μη επαρκεί για ….απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA, αλλά είναι ικανός να γίνει νυχτερινό ένα παιχνίδι, ή να γυμναστούν κάποια παιδιά μετά τα φροντιστήρια, αφού το χειμώνα νυχτώνει από τις 5 η ώρα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους της Περιβλέπτου σημείωσαν Πασχάλης, Μπάρκας (2) και για την φιλοξενούμενη ομάδα, την Αγία Μαρίνα του Σταύρου Παπαβασιλείου σημείωσαν οι Παντούλης (2), Κολιός. Η σύνθεση της Αγίας Μαρίνας: Σουλιώτης, Ανεμιάς, Έξαρχος (Γαβρίλας), Φίνος, Μπάκας, Λαγκαβάνης, Τούσης, Κωμωνάς (Κολιός), Παντούλης, Τσιάβος, Παπαρούνας (Μπαλάσκας).