Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Πέντε Ηπειρώτες ρέφερι παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα

Ο Χρήστος Μήτσιος (φωτο) παραμένει στους πίνακες της σούπερ λίγκα μαζί με Θάνο, Κουτσιαύτη, Κομίνη και Ντίτσο.

Πέντε Ηπειρώτες ρέφερι παραμένουν στη σούπερ λίγκα. Από τα Γιάννινα ο Χρήστος Μήτσιος του ΣΔΗΠ και ο Δημήτρης Θάνος που ανήκει με…. μεταγραφή στο σύνδεσμο Γρεβενών. Παραμένουν ακόμα οι Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).


Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr

Η ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα των ρέφερι της Σούπερ Λιγκ. Δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση όμως στην διάρκεια της χρονιάς άπαντες θα κριθούν αυστηρά από τον νέο αρχιδιαιτητή, Χιού Ντάλας. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν ανάλογα με τις επιδόσεις τους, την παρουσία που θα έχουν και τα όποια λάθη στις αποφάσεις τους. Ως προς τους παρατηρητές εκεί προστέθηκαν οι Γιώργος Δούρος και Γιάννης Τσαχειλίδης, οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Φραγκίσκου Σωμαράκη και Δημήτρη Γκρούτση, που τους αντικατέστησαν στην επιτροπή της ΚΕΔ. Επίσης σχετικά με την λίστα των παρατηρητών αποφάσισε να... τελειώσει με τον τρόπο της τον Ηλία Χατζή, που είχε προσφύγει το 2013 στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας. Δεν τον διέγραψε αλλά δεν τον έχει ορίσει σε κανένα ματς. 


Η λίστα με τους διαιτητές της Λίγκας έχει ως εξής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών), Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών), Παππάς Ανδρέας (Αθηνών), Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών), Στυλιαράς Δημήτριος (Αιτωλοακαρνανίας), Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας), Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας), Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας), Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών), Κύζας Γεώργιος (Δράμας), Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου), Κάμπαξης Ιωάννης (Εύβοιας), Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας), Μαντάκης Στέφανος (Ημαθίας), Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου), Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου), Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας), Τοπούζης Ιωάννης (Θράκης), Αμπάρκιολης Απόστολος (Καβάλας), Μάνταλος Σταύρος (Καβάλας), Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας), Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Μακεδονίας), Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας), Σπάθας Ηλίας (Πειραιά), Ντίτσος Γεράσιμος (Πρέβεζας), Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου), Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων), Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας) και Γιάχος Αθανάσιος (Χίου).