Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Γ. Πετράκης: Θέλουμε οι νίκες να έρθουν στο πρωτάθλημα

Δεν ανησυχεί ο Πετράκης για τις ήττες από Κέρκυρα και Παναιτωλικό τονίζοντας ότι η ομάδα θα βγάλει την ενέργεια στο χρόνο που πρέπει δηλαδή στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι τα καλά αποτελέσματα πρέπει να έρθουν στο πρωτάθλημα και όχι τώρα ενώ σημείωσε ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Κέρκυρα έπαιξε ρόλο και η κόπωση αφού υπάρχει σε εξέλιξη ένα πλήρες πρόγραμμα διπλών προπονήσεων σε καθημερινή  βάση. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι για μας. Είχαμε καλές στιγμές αλλά και αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Μέσα από το χρόνο που μας μένει θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο ώστε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Σε ερώτηση αν έλειψαν τα τρεξίματα από την ομάδα ανέφερε: «Στην προετοιμασία δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, προσδοκώντας να έχουμε κέρδος στη στιγμή που χρειάζεται. Πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχαμε διπλή προπόνηση την Πέμπτη, διπλή προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο παίξαμε με τον Παναιτωλικό. Χτες πάλι είχαμε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, όπως είχαμε και την προηγούμενη μέρα. Για μας το μυαλό μας, είναι πως θα έχουμε την ενέργεια την στιγμή που πρέπει. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, οι διαπιστώσεις μας βγαίνουν από γεγονότα και στις δύο εβδομάδες φορμαρίσματος μέσα από την καθημερινότητα θα γίνουμε καλύτεροι».

Σε ερώτηση αν είναι η κούραση βασική αιτία για τις ήττες στα ματς με Κέρκυρα και Παναιτωλικό και τα αποτελέσματα πόσο επηρεάζουν την κοινή γνώμη απάντησε: «Όλα έχουν τη σημασία τους. Είναι αλήθεια ότι το αποτέλεσμα παίζει ρόλο και επηρεάζει τον κόσμο, αλλά καλύτερα τα αποτελέσματα αυτά να έρχονται μόνο στα φιλικά. Κερδίζεις πολύ περισσότερα πράγματα. Υπάρχουν οι προβληματισμοί, υπάρχει επαγρύπνηση, δεν υπάρχει εφησυχασμός και απ’ αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά στοιχεία για την ομάδα μας. Αρκεί να ψάξεις να δεις ποια είναι αυτά και να τα αξιοποιήσεις».


Σε άλλη ερώτηση για τα μεταγραφικά απάντησε: «Ο  Μανιάς είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να πάρουμε και έναν ακραίο αμυντικό, αριστερό μπακ και είμαστε στη διαδικασία του ψαξίματος. Είχαμε κλείσει κάποιο παιδί, αλλά για λόγους που δεν αφορούσαν αυτόν αλλά την ομάδα του δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε».