Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι για όλες τις ηλικίες

Διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι όλων των ηλικιών θα γίνουν στη λίμνη Ιωαννίνων τον Σεπτέμβριο.


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Στο Πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών 35+ ετών, 45+ ετών, 55+ ετών και 65+ ετών, σε όλα τα αγωνίσματα του θαλασσίου σκι (σλάλομ, φιγούρες και άλμα).

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις κατηγορίες  με αθλητές και αθλήτριες που έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις στο θαλάσσιο σκι, με στόχο και πολλές πιθανότητες, την κατάκτηση ατομικών και ομαδικών μεταλλίων.

Το προσωρινό πρόγραμμα αγώνων περιλαμβάνει τους Προκριματικούς την Πέμπτη 4/9 και Παρασκευή 5/9, ενώ οι Τελικοί θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6/9 και την Κυριακή 7/9.

Η τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος  θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης (Πλατεία Πύρρου) την Πέμπτη (4/9) το απόγευμα, με παρέλαση των αθλητών, ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Όλα τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν στο στίβο θαλασσίου σκι στο κανάλι Αμφιθέας, ενώ η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη με τους διοργανωτές να έχουν προβλέψει για τους θεατές κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, πωλήσεις αναμνηστικών του αγώνα και επιδείξεις.

Από το Γραφείο Τύπου του Πρωταθλήματος Θαλασσίου σκι Ευρώπης & Αφρικής 35+ ετών


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΣΚΟΥΜΠΟΣ