Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Θερμή υποδοχή στην Κατερίνα, το Νίκο και τον Στέφανο

Στη μέση η Κατερίνα Ζέρβα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κωπηλασίας με τους Νίκο Βλάχο και Στέφανο Ντούσκο στη σημερινή υποδοχή τους στα Γιάννινα.


Μια θερμή αγκαλιά περίμενε τους τρεις νεαρούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων χθες κατά την άφιξή τους στα Γιάννενα!

Μέλη της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι. συγγενείς, φίλοι και συναθλητές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τις… καθιερωμένες ανθοδέσμες κατά την άφιξή τους στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, την Κατερίνα Ζέρβα, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με το διπλό Σκιφ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στο Αμβούργο και τους Νίκο Βλάχο και Στέφανο Ντούσκο που βρέθηκαν στις καλύτερες εξάδες του κόσμου με τα πληρώματά τους.
Τι δήλωσαν

*«Το χάλκινο μετάλλιο ήταν μια μεγάλη επιτυχία για μας, δεν το περιμέναμε, αν και φέτος πηγαίναμε για υψηλότερο στόχο από πέρυσι και θέλαμε ένα μετάλλιο. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, παρόλο που ο καιρός στον τελικό δεν μας βοήθησε καθόλου, για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για το αποτέλεσμα», δήλωσε αμέσως μετά την άφιξή της στα Γιάννενα η χάλκινη Πρωταθλήτρια Κατερίνα Ζέρβα. Όπως είπε, επόμενος στόχος είναι ένα ακόμη καλύτερο μετάλλιο στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που του χρόνου θα γίνει στην Βραζιλία!  Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γονείς και τους προπονητές της που είναι διαρκώς δίπλα της στην προσπάθεια που κάνει, τονίζοντας ότι «χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα πετύχαινα έστω και τα μισά απ’ αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα».

Άλλο ένα στιγμιότυπο από την υποδοχή στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

*Συγκινημένος δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος για την κατάκτηση της έκτης θέσης στο διπλό Σκιφ των Εφήβων, τονίζοντας ότι «μπορούσαμε ν’ ανεβούμε κι εμείς στο βάθρο, όμως ο καιρός δεν μας βοήθησε. Την επόμενη φορά πιστεύω ότι θα βρεθούμε μέσα στα μετάλλια». Παράλληλα, ευχαρίστησε το σωματείο του, τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, σημειώνοντας ότι κάθε φορά βγαίνουν απ’ αυτόν καινούριοι πρωταθλητές οι οποίοι πρωταγωνιστούν εντός κι εκτός Ελλάδος.

*Τέλος, από την πλευρά του ο Νίκος Βλάχος, ο οποίος βρέθηκε στην πέμπτη θέση του κόσμου με την Τετράκωπο άνευ των Εφήβων, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην υποδοχή τους στα Γιάννενα, τον Ν.Ο.Ι. και τους ανθρώπους της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας «που πίστεψαν σ’ εμάς και μας στήριξαν σ’ αυτή την υπερπροσπάθεια», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Εφήβων ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, έχω να θυμάμαι μόνο θετικά πράγματα. Μόνο και μόνο το ότι βρεθήκαμε σ’ ένα χώρο με μεγάλους αθλητές ήταν σπουδαίο για μας και δώσαμε το εκατό τοις εκατό απ’ αυτό που είχαμε να δώσουμε για να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα», κατέληξε ο νεαρός Πρωταθλητής.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων