Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Όσα δεν έδειξε η τηλεόραση από την Κομοτηνή


Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ παρακολουθεί τον αγώνα των ΠΑΕ στο γήπεδο Κομοτηνής (ΦΩΤΟ thrakisports.gr)


Θερμό χαιρετισμό είχαν πριν και μετά τον αγώνα οι δύο προπονητές Γιάννης Πετράκης και Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Πανθρακικού έχει καταγωγή από τα Γιάννινα και από την περιοχή της Κόνιτσας.


-Με τον δικό του τρόπο πανηγύρισε το γκολ ο Χρήστος Τζάνης. Ο οποίος προ καιρού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση, πήγε να αποχωρήσει, αλλά ξαναγύρισε μετανιωμένος στην Κομοτηνή και τώρα κάνει προσπάθειες για να βρει θέση στην ενδεκάδα. Πάντως στο β’ ημίχρονο που μπήκε ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πανθρακικού.

-Στις εξέδρες ήταν και η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ με τους συνοδούς. Σήμερα Κυριακή στις 11 η ώρα στο γήπεδο Σιδηροχωρίου έγινε το δικό τους ματς.

-Μετά τον αγώνα η αποστολή του ΠΑΣ δείπνησε και επέστρεψε στα Γιάννινα.

-Στον Πανθρακικό υπάρχει και ένας άλλος ταλαντούχος Γιαννιώτης παίκτης ο Κωνσταντίνος Ζδράβος αλλά ήταν εκτός αποστολής.

-Το παρόν στην Κομοτηνή έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης. Άλλωστε εκεί έχει και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.


-Συνεχίστηκε και φέτος η παράδοση θετικών αποτελεσμάτων του ΠΑΣ στην Κομοτηνή. Η μοναδική ήττα ήταν πέρσι με τα «όργια» που έκανε ο Αμπάρκιολης. Και ο Αρετόπουλος στην επανάληψη έδωσε αρκετά σφυρίγματα στον Πανθρακικό, αλλά όχι σαν τον Αμπάρκιολη.