Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο Ναυτικός Όμιλος ευχαριστεί τη "ΔΩΔΩΝΗ"

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων με επιστολή του ευχαριστεί την γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» για τη χορηγία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Στην επιστολή που απευθύνεται προς τον πρόεδρο της εταιρίας αναφέρονται τα εξής:


ΠΡΟΣ
Michael O Neill
Πρόεδρο Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε προς εσάς προσωπικά αλλά και προς το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ τις θερμές ευχαριστίες μας για την χορηγία προς το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων των κολάν που φόρεσαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια των διήμερων αγώνων της β΄ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθησαν στην λίμνη των Ιωαννίνων.
Η στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλει ο Ν.Ο.Ι. σε μία εποχή πολύ δύσκολη τόσο για το ίδιο το σωματείο όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα, είναι εξαιρετικά σημαντική και έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα ίδια τα Γιάννενα, στα οποία ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 60 χρόνια, έχοντας προσφέρει υπηρεσίες σε χιλιάδες Γιαννιωτόπουλα. Ιδιαίτερα δε, όταν αυτή προέρχεται από μία απ’ τις σημαντικότερες επιχειρήσεις όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης, όπως είναι η ΔΩΔΩΝΗ. Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά και προσδοκούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον.
Περιμένουμε εσάς και τους συνεργάτες σας, όποτε κρίνετε σκόπιμο, για μια επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας


Σωτήρης Στάμος                                                               Αναστάσιος Σκλιβανίτης