Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κ. Βρακάς: Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, συζητήσεις και κριτική

Το μήνυμα του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά (φωτο) για τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ) κ. Κώστας Βρακάς σε μήνυμά του, με αφορμή τη λειτουργία του νέου ανανεωμένου σάιτ, τονίζει ότι η διοίκηση είναι ανοιχτή στην επικοινωνία με τον κόσμο, να δεχτεί παρατηρήσεις, κριτική και να συζητήσει με τον κόσμο.

Αναλυτικά στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου της Ηπείρου. 

Σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο site της Ένωσής μας. Στόχος μας ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η δυνατότητα στον επισκέπτη να πληροφορηθεί για τα τεκταινόμενα στο Ποδόσφαιρο. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχισθεί ώστε σε μόνιμη βάση να δίνουμε στον επισκέπτη μας την δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες σχετικά με το ποδόσφαιρό μας και να μην μένει στα απλά αποτελέσματα και βαθμολογίες των αγώνων των Τοπικών Πρωταθλημάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή πληροφόρηση αλλά έχει και στόχο για όλους όσους ενδιαφέρονται να μπορούν να απευθύνονται σε μας με παρατηρήσεις, ιδέες και κριτική ακόμη, ώστε όλοι μαζί να στήσουμε σωστά το οικοδόμημα του Ποδοσφαίρου μας. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας θα το κρίνετε εσείς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Θα περιμένουμε με χαρά κάθε υπόδειξή σας.



Καλώς ήλθατε λοιπόν και ευχόμαστε η περιήγησή σας στις σελίδες του Διαδικτυακού μας τόπου να είναι ευχάριστη και αποδοτική».