Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

"Δίκαιο το αποτέλεσμα" συμφώνησαν Βελλίδης και Γιάκος

Τι δήλωσαν στη NOVA οι παίκτες του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης και Άκης Γιάκος


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, Βελλίδης και Γιάκος, τόνισαν ότι η ομάδα τους απέδωσε σωστά και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.


Αναλυτικά όσα είπαν:

Βελλίδης: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις οπότε το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μετά το 0-1 είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο δεύτερο γκολ και δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Η ομάδα ανταπεξήλθε καλά, είναι πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Είμαστε αρκετά καλά, περιμέναμε την έναρξη αλλά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά». 

Γιάκος: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά για εμάς. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά αλλά αντιδράσαμε σωστά. Κρατάμε την ισοπαλία και με τη δουλειά που γίνεται θα πάνε όλα καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία, πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό. Με δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τα πάμε πολύ καλά με τον Ίλιτς και θα το συνεχίσουμε αυτό για να πάμε την ομάδα στο καλύτερο».


 ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝOVA ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ