Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Έκλεισε τον μεταγραφικό κύκλο στο βόλεϊ ο Γ.Α.Σ.

Με νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών στο βόλεϊ του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. 


Έκλεισε το κύκλο των μεταγραφών του ο ΓΑΣ(ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.)   σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα. ΤΖΙΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ της ΦΕΙ μάλλον εκτός απροόπτου θα είναι και οι τελευταίοι που θα ενισχύσουν την ανδρική ομάδα ενώ στις γυναίκες το χορό των μεταγραφών θα κλείσουν οι ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΕΥΑ της ΦΕΙ- ΧΗΡΑ ΟΛΓΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΗΡΑΚΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΟΥΚΟΥΓΚΕΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του Ροδιακού ΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΝΤΟΥΚΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ.  
Οι μεταγραφές βέβαια θα ολοκληρωθούν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων καθώς δίνεται παράταση για ένα μήνα σε όσους αθλητές εγγραφούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων.
Εκκρεμούν ακόμη βέβαια και οι μεταγραφές των ΠΑΠΠΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και ΚΑΡΡΑ ΜΑΡΘΑΣοι οποίες μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του ΑΓΣ Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ έχουν το δικαίωμα να μεταγραφούν στο σύλλογό μας.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΜΑΣ δήλωσε ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΓΑΣ και τόνισε πως χαίρεται ιδιαίτερα που μετά από χρόνια βρέθηκε ένας σύλλογος που εμπνέει την εμπιστοσύνη όλων μας. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό όποτε και όσο μπορώ και είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Ευχαριστώ επίσης το νεοσύστατο σύλλογο για τη πρόταση που μου έκανε και προτρέπω όλους τους συναθλητές μου να έχουμε κοινό όραμα και να βοηθήσουμε τη νέα Διοίκηση να επιτύχει τους στόχους που από την αρχή έθεσε. Γνωρίζω ότι το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο γι αυτό και οφείλουμε όλοι μαζί να προστατέψουμε το σύλλογό μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στο σύλλογό μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις όλων των υπολοίπων αθλητών και αθλητριών οι οποίοι χαρακτηριστικά δηλώνουν χαρούμενοι που βρίσκονται σε ένα σύλλογο που εμπνέει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους.