Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Έξυπνη κίνηση του Λεβαδειακού που πήρε τον Κ. Παππά

Ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός Κώστας Παππάς με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Είναι μια μεταγραφή που μπορεί να βγει και να βοηθήσει σημαντικά τους Βοιωτούς. 


Μια πολύ έξυπνη κίνηση έκανε ο Λεβαδειακός που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιαννιώτη μεσοεπιθετικό Κώστα Παππά. Γιατί τον ξέρουμε από τα μικρά του χρόνια και είναι κοινή η αντίληψη στα Γιάννινα ότι πρόκειται για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή.
Για ένα διάστημα είχε ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Και δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν λάθος που άφησαν τον Παππά να πάει στον Λεβαδειακό.
Ο Κώστας Παππάς θα λέγαμε ότι μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ, με τον Γιάννη Ιωάννου και άλλους παίκτες. Να προσθέσουμε ότι το καλοκαίρι του 2009 παρά τον καθημερινό παραλογισμό που υπήρχε τρέχοντας καθημερινά στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούμε παίκτες που στο τέλος… έριξαν την ομάδα στη Β’ Εθνική και την πλειάδα των μεγάλων ονομάτων, ο Γιώργος Παράσχος δύο παίκτες επέλεξε από τα τμήματα υποδομής και τους πήρε στην προετοιμασία στο Ελατοχώρι. Τον Γιάννη Ιωάννου και τον Κώστα Παππά. Πιστεύοντας ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Τελικά ο Ιωάννου παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να πάρει καμία ευκαιρία και ο Παππάς μετά από τον δανεισμό του στην Κρανούλα, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ γιατί δεν τον υπολόγιζε ο Χριστόπουλος, έβγαλε μάτια στον Κρουσώνα και τώρα τον άρπαξε ο Λεβαδειακός. Τέλος πάντων ας το σταματήσουμε εδώ, μη ανοίξουμε πληγές που πονάνε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ως εξής: «Με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κώστας Παππάς. Ο γεννημένος την 30/11/1991 μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ όπου πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές».