Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Χάλασε με Ιμπαγάσα, θέλει δανεικό τον Κάταϊ η Βέροια

Χάλασε με Ιμπαγάσα που βρέθηκε στη Βέροια και τώρα η "Βασίλισσα" θέλει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Κάται.

ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr

Στο… παιχνίδι της απόκτησης (με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό) του Αλεξάντρ Κάταϊ φαίνεται να έχει μπει δυνατά τα τελευταία 24ωρα η ΒΕΡΟΙΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την πρωτεύουσα!

Ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, που αποτέλεσε το βαρόμετρο του Πλατανιά την περασμένη σεζόν, ενώ τον βοήθησε και με τα γκολ του να παραμείνει στην κατηγορία, έχει ολοκληρώσει την συνεργασία του με την ομάδα των Χανίων και ψάχνει το νέο σταθμό στην καριέρα του.
Το κασέ του μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλό, ωστόσο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος, σε περίπτωση που φορέσει τελικά την φανέλα της «Βασίλισσας», τότε θα την ενισχύσει σημαντικά στις πτέρυγες και γενικά τη μεσαία γραμμή.
Να σημειωθεί ότι αρκετές ακόμη ομάδες, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, έχουν προσεγγίσει τον Κάταϊ και η τελική του απόφαση θα παρθεί μέσα στις προσεχείς μέρες.
Όσον αφορά την περίπτωση της απόκτησης του 37χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Αριέλ Ιμπαγάσα, φαίνεται ότι από χθες υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεσή του!
Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής που παρακολούθησε μάλιστα από τις κερκίδες τον φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό, διεμήνυσε πριν την έναρξη του αγώνα στους διοικούντες ότι λόγω οικογενειακού προβλήματος είναι δύσκολο να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στη Βέροια!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με την σύζυγό του, η οποία δεν επιθυμεί να φύγει από την πρωτεύουσα και γι’ αυτό τον λόγο είναι πιθανό να οδηγηθεί τελικά σε "ναυάγιο" η απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τους "κυανέρυθρους"!

ΠΗΓΗ:kerkidasport.gr