Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Γ.Α.Σ (Γιάννενα Αθλητικός Σύλλογος)

Συνεχίζει ο Γ.Α.Σ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Αθλητικός Σύλλογος) τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις. Στο στιγμιότυπο η Κωνσταντίνα Χατζηγιαννάκου.


Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΓΑΣ για την ενίσχυση των τμημάτων του. Τρεις νέες αλλά και έμπειρες αθλήτριες ενισχύουν σημαντικά το γυναικείο ρόστερ.
Ο λόγος για τη κεντρικό Χατζηγιαννάκου Κωνσταντίνα και  τη πασαδόρο Πωλίνα Ασημακίδου του ΗΡΑΚΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που άφησαν και αυτές την Α2 Εθνική κατηγορία για να φορέσουν μαζί με την ακραία του ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αθανασοπούλου Ειρήνη τη φανέλα του ΓΑΣ.

Χαρούμενες για τη μεταγραφή τους οι δύο φοιτήτριες δήλωσαν:

Στη φωτο η Ειρήνη Αθανασοπούλου

« Επιλέξαμε να αγωνιστούμε στον ΓΑΣ, μία καινούρια ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, το οποίο είναι μεν λιγότερο απαιτητικό, σε σχέση και με τις αυξημένες απαιτήσεις των σχολών μας, από την Α2 Εθνική κατηγορία αλλά  δεν παύει να είναι ανταγωνιστικό. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η συνεργασία μας για τρίτη χρονιά με την Βίκυ Παπάζογλου την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Είμαστε έτοιμες να γνωρίσουμε τις νέες μας συμπαίκτριες καθώς οι νέες γνωριμίες οδηγούν σε νέες εμπειρίες. Ελπίζουμε να δέσουμε γρήγορα ως ομάδα και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστούμε τον Ηρακλή Ιωαννίνων τόσο για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στην Α2 κατηγορία όσο και για τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από τις παίκτριές του και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε σημαντικές φιλίες. Τέλος, ευχόμαστε ένα καλό πρωτάθλημα σε όλες τις παίκτριες χωρίς τραυματισμούς».

Η πασαδόρος Πολίνα Ασημακίδου

Η Ειρήνη Αθανασοπούλου με τη σειρά της δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη που έμεινα ελεύθερη από τον ΑΓΣΙ και μπορώ να συνεχίσω σε μια ομάδα με οράματα και στόχους. Ελπίζω ότι μαζί με τις συναθλήτριές μου θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο το οποίο με την καθοδήγηση του προπονητή μας μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή αγωνιστική χρονιά και κάθε επιτυχία στο νέο μου σύλλογο που πραγματικά την αξίζει».

Τρεις όμως νέες μεταγραφές ενίσχυσαν και το ανδρικό ρόστερ.

Παπαργύρης Αλέξανδρος - Παπαργύρης Ορέστης και Μότσιος Δημήτριος εγκατέλειψαν τον ΑΓΣΙ και είναι έτοιμοι και αυτοί να προσφέρουν τις εμπειρίες τους στον ΓΑΣ. Ήταν βασικοί τη περίοδο 2012-13 σε πολλά παιχνίδια της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τη φανέλα του ΑΓΣΙ ενώ τη περσινή χρονιά δεν αγωνίστηκαν καθόλου για προσωπικούς τους λόγους.


Κωνσταντίνα Χατζηγιαννάκου

«Γνωρίζουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια γιατί πραγματικά αξίζει τη προσοχή όλων. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία στη νέα μας ομάδα».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.blogspot.com: Το παραπάνω κείμενο είναι δελτίο Τύπου του ΓΑΣ που ξεχωρίζει και στο επικοινωνιακό κομμάτι. 


Ορέστης Παπαργύρης















Δημήτρης Μότσιος












Αλέξανδρος Παπαργύρης