Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μεταγραφή από το Σουφλί ο Πανθρακικός

Ο Γιώργος Λίτσκας που αποκτήθηκε από τον Έβρο Σουφλίου έγινε επαγγελματίας στον Πανθρακικό

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό υπέγραψε ο Γιώργος Λίτσκας. Ο νεαρός παίκτης είχε λάβει κανονικά μέρος στην φετινή προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας του Πανθρακικού, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ στη φιλική νίκη επί πολωνικού εδάφους με 1-0 κόντρα στη Χάποελ Ρανανά.

Ο εβρίτης παίκτης αποκτήθηκε πέρσι από τον Έβρο Σουφλίου. Συμμετέχει στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας από τον Ιανουάριο και στο πρωτάθλημα Νέων είχε 25 συμμετοχές και 4 τέρματα. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου είπε πως "είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Κυρουβίδη, τον Γενικό Αρχηγό Χάρη Μαυρομάτη καθώς και τον προπονητή Άκη Μάντζιο που με εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα και με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη αλλά και όλους τους συνεργάτες του που με βοήθησαν ώστε να μάθω να λειτουργώ σε επαγγελματικά πλαίσια. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να τους δικαιώσω".
Αναλυτικά η ανακοίνωση για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον Γιώργο Λίτσκα:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Γιώργο Λίτσκα. Ο Γιώργος Λίτσκας γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Αλεξανδρούπολη και ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη τον έφεραν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Ο Γιώργος Λίτσκας πραγματοποίησε όλο το στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα σκοράροντας μάλιστα στο νικηφόρο 1-0 επί της Χαποέλ Ρανανά.

ΠΗΓΗ: thrakisports.gr