Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο ΠΑΣ 1-0 την Α. Ε. Καραϊσκάκης με γκολ του Σαπαλίδη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - Α. Ε. Καραϊσκάκης με τον Γιάκο να οργανώνει επίθεση. 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ την αξιόμαχη ομάδα της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 55’ ο Σαπαλίδης με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα. Επίσης στο 69’ ο Ακόστα είχε σουτ στο δοκάρι.
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ενώ στην επανάληψη ανέβασε στροφές ο ΠΑΣ που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισε δίκαια. Η Α. Ε. Καραϊσκάκης άρεσε στους 400 περίπου φιλάθλους καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Με τον ΠΑΣ δοκιμάστηκε στο α’ ημίχρονο ο αριστερός μπακ του Άρη Ακροποτάμου Καβάλας (ομάδα Γ’ Εθνικής) Βασίλης Δρούζας. Ντεμπούτο με τη φανέλα του "Άγιαξ" έκαναν οι Γιαννιώτης και Μανιάς που είναι οι τελευταίες μεταγραφές. 
Καλή η διαιτησία του κ. Κατσουλίδη και των βοηθών κ.κ. Μπαδήμα, Αρβανίτη του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Κολιοφούκας (46’ Γιαννιώτης), Μουσκάι, Σκόνδρας (24’ λ.τρ. Τάχιας), Μπέριος, Δρούζας (46’ Γιάκος), Χαρίσης, Ιωάννου (46’ Πασχάλης), Ακόστα, Ηλιάδης (57’ Ιωάννου), Νάκος (78’ Μανιάς), Σαπαλίδης.



Α. Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλινς, Κυριάκης, Βασίλεβιτς, Ραμπαβίλας, Γραβάνης, Στάντσεβιτς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γκορτζής, Κακαβάς, Κατσαρός, Χούσος, Παγώνης, Μπαλάφας, Καβαλλάρης, Νταλάκας, Δήμος, Κατσούλας, Βασίλας, Καλπακούλας.