Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Εθνικός - Καραϊσκάκης 0-3

Καλύτερη η Α. Ε. ΚαραΪσκάκης κέρδισε δίκαια 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας


Η Α. Ε. Καραϊσκάκης κυριάρχησε χτες στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Φιλιππιάδα όπου κέρδισε άνετα 3-0 τον τοπικό Εθνικό. Ήταν ένα ματς δύο καλών ομάδων που φέρονται ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Ωστόσο η Α. Ε. Καραϊσκάκης έδειξε περισσότερο έτοιμη, με καλά στοιχεία και έφτασε δίκαια στη νίκη 3-0 με γκολ που πέτυχαν οι Γραβάνης, Καβαλλάρης, Μπαλάφας.

Η ομάδα της Άρτας δείχνει μια σταθερά καλή πορεία στα φιλικά κάτι που κάνει τον προπονητή Βασίλη Καλτσή ιδιαίτερα αισιόδοξο για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Εθνικού Γιώργις Γιάννου πιστεύει ότι η ομάδα είναι πιασμένη από την προετοιμασία και ακόμα δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Στο 5’ ο Γραβάνης άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ και μετά από καλή προσπάθεια που έκανε ο ίδιος. Στο 36’ ο Καβαλλάρης διπλασίασε τα τέρματα για την Α. Ε. Καραϊσκάκης και το 3-0 έγινε στο 80’ με σουτ του Μπαλάφα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 70’ με τον Ζάχο.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιωργος Γιαννος): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Πάνος, Κατσαδούρος, Τσακανίκας, Γήτας, Λάππας, Σταμούλης, Μασέτα. Αγωνίστηκαν και οι Νικολάου Π, Νικολάου Γ, Κολιάκης, Πάνου, Λέντζος ,Γιαννούλης, Κολιός Γ, Κολιός Π, Οντόβιτσιτς, Πέτροβιτς, Μαλάκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Καλτσής):  Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κολλινς, Χούσος, Παγώνης, Γραβάνης, Καβαλλάρης, Βασίλιεβιτς. Αγωνίσθηκαν και οι Γκορτζής, Πέτσας, Κατσούλας, Ζάχος, Βασίλας, Καλπακούλας, Κατσαρός, Νταλάκας, Μπαλάφας.