Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πέρασε στην επόμενη φάση ο Αστέρας Τρίπολης (video)

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε 4-2 τη Ροβανιέμι. 

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: arcadiasports.gr

Στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης πανηγυρίζοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη 4-2 επί της Ροβανιέμι, αν και οι Φινλανδοί προκάλεσαν ουκ ολίγα προβλήματα στους Αρκάδες.

Το «συγκρότημα» του Στάικου Βεργέτη θα αντιμετωπίσει την Μάιντζ στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (24/7) ολοκλήρωσε την… μπουγάδα, μετά το 1-1 στην Φινλανδία, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, 4-2 επί της Ροβανιέμι. Ο Κουρμπέλης άνοιξε το σκορ στο 12’ με ωραίο πλασέ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ντε Μπλάσις με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των Αρκάδων.
Όμως, στο δεύτερο μέρος, οι Φινλανδοί επέστρεψαν με τους Μακιτάλο (54’) και Λαχντενμάκι (63’) αν και αγωνίστηκαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ωστόσο, το δεύτερο τέρμα του Ντε Μπλάσις (73’) και το γκολ του Μπακασέτα (81’) έδωσαν το «εισιτήριο» στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ρώσος Βίταλι Μέσκοφ καταλόγισε ορθά πέναλτι υπέρ του Αστέρα και σωστά απέβαλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Από εκεί και πέρα δεν είχε άλλες δύσκολες φάσεις στο ματς. Η διαιτησία του κρίνεται θετική.

Οι συνθέσεις: 


ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης (71' Μπακασέτας), Ρόλε, Μάσα (75' Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (69' Μπαντιμπανγκά).

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Σάχλγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντενμακι, Μάγιαβα, Μάκιταλο, Όκονεν, Γκέι, Όταρου (45'+5 Φόρσμαν), Νιάσι (84' Λάχτινεν), Κόκο (71' Εμενίκε Μπάτσου).

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Η NOVA