Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Από Δευτέρα αρχίζει το "κοσκίνισμα" από Πετράκη

Αυγενικού, Σαπαλίδης, Ιωάννου είναι από τη γενιά των παικτών που θα διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΣ.


Ήρεμα περνά το Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιάννης Πετράκης, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν πάλι αύριο το απόγευμα.
Έτσι πλήρης ηρεμία επικρατεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο, χωρίς να διαφαίνεται και κάτι άλλο στους ορίζοντες όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας.
Από αύριο ξεκινά και η 3η φάση προετοιμασίας για το μοντάρισμα της ομάδας. Ο Πετράκης θα αρχίσει να κοσκινίζει το δυναμικό που υπάρχει γιατί θα δουλέψει με 28 παίκτες και στα φιλικά θα προσπαθήσει να δοκιμάσει σχήματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Το ματς με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας που θα γίνει την Τετάρτη, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Τέλος κανονικά συνεχίζεται στα Γιάννινα και η προετοιμασία των ομάδων νέων Κ-20 και Κ-17 που θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της σούπερ λίγκα. Χτες και οι δύο ομάδες προπονήθηκαν το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και για σήμερα οι προπονητές Γιάννης Τάτσης και Χρήστος Αγγέλης έδωσαν στους παίκτες ρεπό.