Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πάνοπλος θα έρθει στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός

Πάνοπλος θα έρθει το Σάββατο στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός και αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.


Πάνοπλος θα έρθει το Σάββατο στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός για το φιλικό με τον ΠΑΣ που θα γίνει την ίδια μέρα στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σήμερα ο Μάκης Χάβος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Τα τελευταία νέα σύμφωνα  με το a-sports.gr από τα «καναρίνια» είναι:
Με άλλες δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Τετάρτη (30/7) και ο Μάκης Χάβος είχε λόγο να χαμογελά. Και τούτο διότι ο 45χρονος τεχνικός είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, κάτι που δεν έχει συμβεί και πολλές φορές από τη στιγμή που οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν τη δουλειά για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα, το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης κάτω άκρων και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ενώ ακολούθησε προπόνηση υψηλής έντασης με έμφαση στα σπριντ.
Σε ό,τι αφορά την απογευματινή προπόνηση, περιείχε προθέρμανση με μπάλα, τελειώματα φάσεων και σουτ, ενώ ολοκληρώθηκε με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (31/7) ένα γκρουπ παικτών θα προπονηθεί στις 8.00 το πρωί ώστε να καλύψει ελλείψεις στον τομέα της φυσικής κατάστασης, για να γίνει το απόγευμα προπόνηση στο EMILEON με ώρα έναρξης τις 19.00.