Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η Σοφία Κλείτσα πήγε στον Παναθηναϊκό

Η Σοφία Κλείτσα πήγε στον Παναθηναϊκό


ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr






Ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της πραγματοποιεί η Σόφη Κλείτσα. Η νεαρή Γιαννιώτισσα πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και θα αγωνίζεται στις νεανίδες της ομάδας, ενώ μπορεί να έχει συμμετοχή στην Α1 Γυναικών.

Η Σόφη Κλείτσα, κόρη του προπονητή ποδοσφαίρου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρη Κλείτσα, είναι από τα μεγάλα ταλέντα του γυναικείου Γιαννιώτικου μπάσκετ και αγωνίστηκε τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν αρχηγός της μικτής ομάδας της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τη διοικούσα επιτροπή του μπασκετικού ΠΑΣ και κυρίως τους κ.κ. Παπλιάκο και Παπαδόπουλο για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης σημαντικής μεταγραφής.
Η Κλείτσα από την πλευρά της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε: "Ευχαριστώ την Διοίκηση (κ. Παπλιάκο και κ. Παπαδόπουλο), επίσης ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου που μαζί τους πέρασα τα 4 τελευταία χρόνια,τον προπονητή μου που με βελτίωσε και με βοήθησε και εντός και εκτός γηπέδων και τους φιλάθλους που τα 2 τελευταία χρόνια μας ενθάρρυναν σε κάθε ματς...
Ο ΠΑΣ ήταν η πρώτη μου ομάδα και πάντα θα θυμάμαι αυτά τα χρόνια αλλά και όσους με βοήθησαν για να καταφέρω όσα έχω κάνει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με διάλεξαν και να τους διαβεβαιώσω πως με σκληρή δουλειά και πολύ προπόνηση θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω!".

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr