Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κρατάνε τα θετικά και συνεχίζουν στον "Άγιαξ"

Τα θετικά σημεία από το ματς με τον Λεβαδειακό κρατούν στον ΠΑΣ και συνεχίζουν την προσπάθεια για τη συνέχεια










Ο ΠΑΣ κέρδισε 3-1 τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έγινε προχτές στο Καρπενήσι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στέκονται στο αποτέλεσμα, όσο στα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα αναλογικά με την εποχή και το στάδιο προετοιμασίας.
Και επιπλέον μένουν στο πάθος και τη φιλοτιμία που επέδειξαν οι παίκτες στο παιχνίδι αυτό, κάτι που παρατηρείται στις προπονήσεις και στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο Τσάβεζ μπορεί να ήταν ο πρωταγωνιστής αλλά καλή παρουσία είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι νέοι Κρητικός, Ιωάννου, Χαρίσης, Μπουσκάι, Νάκος από τους οποίους περιμένουν πολλά φέτος στην ομάδα και θα τους δοθούν ευκαιρίες να αγωνιστούν. «Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία στους προπονητές να δουν αν βγαίνουν κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Αυτό ήθελα να δω και εγώ» τόνισε για το προχτεσινό παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης και συμπλήρωσε: «Κάναμε αλλαγές παικτών και θέσεων. Γενικά είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, δείξαμε κάποια καλά πράγματα στο παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Προσπαθούμε με ηρεμία να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα». 

Όπως είχε προαναγγείλει ο Κρητικός τεχνικός, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά που θα γίνει επίσης στο Καρπενήσι, όπου από χτες βρίσκεται και η ομάδα των Χανίων. Με τον Λεβαδειακό δεν αγωνίστηκαν οι Τσουκαλάς, Τάχιας που είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Λίλα που είχε ένα χτύπημα στο πόδι από το παπούτσι και έτρεξε μόνος του. Ο Αυγενικού έχει ραμμένο το χείλος γιατί χτύπησε σε μια εναέρια μονομαχία με τον Μάντζιο στο προχτεσινό ματς αλλά δεν είναι τίποτα και αύριο κόντρα στον Πλατανιά θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 

Δοκιμάζεται ο Άντονι Φατιόν

Ο Άντονι Φατιόν είναι μια περίπτωση που εξετάζεται μεταγραφικά από τον ΠΑΣ




Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο Άντονι Φατιόν που είναι ελεύθερος από την Παναχαϊκή και αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή. Ο Φατιόν τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με Εθνικό Αστέρα και Παναχαϊκή. Ωστόσο δεν θα βιαστούν από τον ΠΑΣ να ανακοινώσουν τη μεταγραφή, γιατί κατέθεσε όλα τα χαρτιά για να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, οπότε είναι κάτω των 24 ετών (γεννήθηκε στις 19-6-1991) και δεν θα προσμετρηθεί ως ξένος. Κι όπως είπε στη χτεσινή συνέντευξη ο Γιάννης Πετράκης, αναμένονται ακόμα 2 μεταγραφές έμπειρων παικτών με τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει και το ρόστερ της ομάδας. Ένα ρόστερ που θα είναι με 25 ποδοσφαιριστές συν 4 τερματοφύλακες. Για τερματοφύλακα ο ΠΑΣ, μετά την αποχώρηση του Αμπάρη δεν θα κάνει καμία κίνηση. Παραμένουν οι δύο έμπειροι Βελλίδης, Σωτηρίου και ο τρίτος επαγγελματίας θα είναι ένας εκ των δύο γκολκίπερ των ομάδων νέων Κολιοφούκα, Παππά που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας. 

Η επικαιρότητα πέρσι τέτοια μέρα

Από τα καλά παιδιά που πέρασαν από τον ΠΑΣ ήταν ο Φώτης Γεωργίου


Πέρσι τέτοια μέρα στις αθλητικές στήλες κυριαρχούσαν δηλώσεις του Φώτη Γεωργίου που εξηγούσε γιατί έφυγε από τον ΠΑΣ και πήγε στον Ατρόμητο. Στο φύλλο της 18ης Ιουλίου 2013 του «Η.Α» διαβάζουμε τα εξής: «Ο Φώτης Γεωργίου σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους στο Πήλιο που κάνει προετοιμασία με τον Ατρόμητο, εξήγησε τους λόγους που δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και να πάει στο Περιστέρι: «Ήταν μια δική μου απόφαση να αλλάξω περιβάλλον. Με ήθελαν πολύ και στον ΠΑΣ, αλλά ήθελα να πάω σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους και άλλες απαιτήσεις. Ξέρουμε τη δυναμικότητα του Ατρόμητου, στοχεύει συνεχώς ψηλά και κάθε χρόνο βάζει και μεγαλύτερους στόχους. Δεν μπορούσα να αρνηθώ». Αναφέροντας ότι και πριν έρθει στον ΠΑΣ τον ήθελε ο Ατρόμητος: «Ναι, είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον πριν καν πάω στον ΠΑΣ. Είχε συζητηθεί το θέμα, αλλά νομίζω πως έγινε την κατάλληλη στιγμή αυτή η μεταγραφή».