Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ανεβαίνει από Δευτέρα η αδρεναλίνη στην Κόνιτσα

Η ιστορική Πίνδος και ο νεώτερος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος (ΠΑΟ) ξεκινούν από Δευτέρα προετοιμασία στην ακριτική Κόνιτσα, δίνοντας άλλο τόνο στα ενδιαφέροντα των φιλάθλων

Πρώτη συγκέντρωση, αγιασμό και πρώτη προπόνηση για τη νέα σαιζόν έχουν προγραμματίσει στην ακριτική Κόνιτσα για τη Δευτέρα 28 Ιουλίου τόσο η ιστορική Πίνδος όσο και ο τοπικός ΠΑΟ.
Δύο ομάδες που διοικούνται ξεχωριστά και έχουν μια αυτόνομη πορεία, αλλά με καλές σχέσεις μεταξύ τους, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό.
Η κυπελλούχος Πίνδος με προπονητή το Λάζαρο Γιώτη, καθώς ανανεώθηκε η πετυχημένη συνεργασία, ξεκινά με όνειρα τη δουλειά για τη νέα σαιζόν, ενισχυμένη και με τον ταλαντούχο Χαλούλο που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη από την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα στα σκαριά είναι 2-3 μεταγραφές που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών από την διοίκηση Τριανταφυλλίδη. Κατά βάση το έμψυχο δυναμικό της Πίνδου, όπως είπε στο gianninasports.blogspot.gr ο Λάζαρος Γιώτης, θα είναι από την περιοχή της Κόνιτσας. Τον Αύγουστο υπάρχει και το «σούπερ καπ» όπου θα αναμετρηθούν η πρωταθλήτρια της περασμένης σαιζόν Ανατολή με την κυπελλούχο Κόνιτσα. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στον συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε υπέρ της Πίνδου στα πέναλτι.

Ο ΠΑΟ Κόνιτσας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ και στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είναι ο παλιός παίκτης της Πίνδου Νίκος Γκίκας έχοντας τη βοήθεια και του περσινού τεχνικού της ομάδας Σπύρου Λιόντου. Για την πρεμιέρα της Δευτέρας από τον ΠΑΟ Κόνιτσας ανακοινώθηκαν τα εξής: : «Η προετοιμασία της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Κόνιτσας θα αρχίσει τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014, στις 5:30μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Κόνιτσας. Στις 6:00μμ θα τελεστεί ο αγιασμός για την έναρξη της προετοιμασίας».