Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ηγέτης στο ματς με Λειβαδιά ήταν ο Τσάβεζ

Ο Κριστιάν Τσάβεζ επελαύνει στα καρέ του Λεβαδειακού. Δίπλα του (αριστερά) ο προσωπικός φρουρός του Ηλίας Κώτσιος που πέρασε δύσκολες ώρες από τον Αργεντινό άσσο.









Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής με σκορ 3-1 στο χτεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι κόντρα στον Λεβαδειακό.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη φάνηκε πιο δεμένη, πιο έτοιμη και σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό της και παρότι έγιναν πολλές αλλαγές παικτών και θέσεων κέρδισε δίκαια. Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που διαμένουν μάλιστα και στο ίδιο ξενοδοχείο και περισσότερο ενδιαφέρει τους προπονητές που θέλουν να τσεκάρουν κάποια πράγματα. Ο Λεβαδειακός άνοιξε πρώτος το σκορ στο 12’ με τον Ορτέγκα, αλλά ο ΠΑΣ με ηγέτη τον Κριστιάν Τσάβεζ που ήταν σε μεγάλα κέφια έκανε την ανατροπή με γκολ που πέτυχαν στο 40’ ο Τσάβεζ, στο 84’ ο Ίλιτς και στο 86’ ο Κρητικός. 

Άλλο ένα στιγμιότυπο από το φιλικό ματς που έγινε στο Καρπενήσι


Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Με τον ΠΑΣ δοκιμάστηκε ο Άντονι Φατιόν που είναι Αλβανός στην καταγωγή ποδοσφαιριστής και είναι προς απόκτηση αφού έχει και όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα. Τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τις ομάδες να είναι στο στάδιο προετοιμασίας, έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα νεύρα, οι σκληρές μονομαχίες. 

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο διαιτητής Χρυσαφόπουλος που ήταν καλός δοκιμάζει τη μπάλα


Μάλιστα στο 38’ σε μια σύγκρουση στον αέρα με τον Μάντζιο τραυματίστηκε στο χείλος ο Αυγενικού και αποχώρησε παίρνοντας τη θέση του ο Μουσκάι. Δεν είναι όμως κάτι σοβαρό και από σήμερα θα αρχίσει προπονήσεις. Όπως αναφέραμε και πριν ο ΠΑΣ κέρδισε δίκαια, αφού ήταν καλύτερος και είχε καλύτερη συνοχή και κυκλοφορία της μπάλας. 

Ο Κριστιάν Τσάβεζ πέτυχε ένα από τα τρία γκολ του ΠΑΣ. Αριστερά ο Γκόμεζ του Λεβαδειακού και στο βάθος δεξιά ο Κοροβέσης

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κριστιάν Τσάβεζ που έκανε μεγάλο παιχνίδια και κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα προκαλούσε πανικό στα καρέ των Βοιωτών. Ο έμπειρος Ηλίας Κώτσιος που ήταν προσωπικός του αντίπαλος πέρασε δύσκολες ώρες από τις μαγικές ενέργειες του Αργεντινού μέσου που φέτος μπορεί να είναι η αποκάλυψη.

Οι παίκτες του ΠΑΣ που δεν αγωνίσθηκαν στο α' ημίχρονο αλλά πέρασαν στην επανάληψη πλην του Τσουκαλά που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Επίσης δεν έπαιξε και ο Λίλα που είχε ενοχλήσεις στο πόδι και έκανε ατομικό πρόγραμμα


Ο Χριστοβασίλης στο Καρπενήσι


Δεξιά ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο (ΦΩΤΟ EvrytaniaSport.blogspot.gr)



Αυθημερόν ταξίδι αστραπή έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, όπου είδε το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και είχε συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη αλλά και με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο για θένατα της ομάδας με κυρίαρχο σημείο τα μεταγραφικά. Στα σκαριά είναι η μεταγραφή του Αλβανού μεσοεπιθετικού Άντονυ Φατιόν.