Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Νέα σελίδα στις σχέσεις ΠΑΣ και ΕΠΣΗΠ

Δηλώσεις για τη συνάντηση με την ΕΠΣΗΠ έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ιωάννου












Για τη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την ηγεσία της ΕΠΣΗΠ εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:
Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΗΠ.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΗΠ., παραβρέθηκαν από πλευράς της Π.Α.Ε το μέλος του Δ.Σ.,  Γιώργος Ιωάννου, ο οποίος έχει και την διοικητική μέριμνα των τμημάτων υποδομής,  οι Γιάννης Δεβελέγγας και Λευτέρης Ντούσκος, γενικοί αρχηγοί των ομάδων Κ17 και Κ20 αντίστοιχα και από την Ε.Π.Σ.ΗΠ, ο πρόεδρος της  Κώστας Βρακάς, ο αντιπρόεδρος  Βασίλης Ευθυμίου και ο γραμματέας Λάζαρος Κιτσάκης.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία της Π.Α.Ε με την Ε.Π.Σ.ΗΠ., ενώ συμφωνήθηκαν να πραγματοποιηθούν κατά διάρκεια της σεζόν από κοινού δράσεις, που θα έχουν σχέση με όλα τα σωματεία της περιοχής και θα  αναδεικνύουν το τοπικό ποδόσφαιρο, οι οποίες  θα ανακοινωθούν στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ


Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Γιώργος Ιωάννου δήλωσε: «Πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και  εποικοδομητική  συζήτηση που αφορούσε τη συνεργασία της Π.Α.Ε. με την  Ε.Π.Σ.ΗΠ. σε όλα τα επίπεδα που μπορεί αυτή να είναι εφικτή. Το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΗΠ. αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά, αγαπούν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν σύντομα».