Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Στα 41 χρόνια έχει τη δύναμη να παίζει μπάλα

Γιώργος Κατερίνης: Ακούραστος, αγέραστος αλλά και ψυχάρα! Μεταγραφή στα 41 του χρόνια. Να μη τον ματιάσουμε!


Μπορεί ο Γιώργος Κατερίνης στις 24 Ιανουαρίου να έκλεισε τα 40 χρόνια και να πάτησε στα 41, αλλά αυτό είναι μόνο για την… αστυνομική του ταυτότητα και όχι για την ποδοσφαιρική του δράση.
Όπως διαβάζουμε στην έγκριτη ιστοσελίδα sportsioannina.gr ο Γιώργος Κατερίνης αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του Α. Ο. Μουζακαίων και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του! Η είδηση από μόνη της έχει τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι και λίγο πράγματα να τρέχεις στα ερασιτεχνικά γήπεδα σε ηλικία 41 ετών.

Ο άνθρωπος αυτός είναι πραγματικά μια ξεχωριστή περίπτωση. Ακούραστος, «αγέραστος» ποδοσφαιρικά, αλλά και ψυχάρα. Παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 1997 που έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΣ, που τον απέκτησε, αν δεν μας απατά η μνήμη από τον Όλυμπο Κέρκυρας. Έχει 221 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 112 στη Γ’ Εθνική, όπως και 1 συμμετοχή σε αγώνα μπαράζ, όταν ήταν παίκτης του Ηλυσιακού και έπαιξε κόντρα στον ΠΑΣ το 2004 στον Πύργο (νίκη 3-1 του Ηλυσιακού και υποβιβασμός του ΠΑΣ στη Γ’ Εθνική). Το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ έπαιξε 14 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν έχει ούτε μία συμμετοχή στην Α’ Εθνική! Έτυχε να είναι στον Πανθρακικό το πρώτο εξάμηνο της σαιζόν 2008-2009 που η ομάδα της Κομοτηνής ήταν στη σούπερ λίγκα, αλλά ο Κατερίνης αγωνίστηκε μόνο σε έναν αγώνα κυπέλλου με τη Ζάκυνθο που κρίθηκε στην παράταση.


Ο Γιώργος Κατερίνης γεννήθηκε στις 24-1-1974 και επαγγελματικά αγωνίστηκε στις ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα (1997-1999, 2005-2008), Παναιτωλικός, Πατραϊκός, Ηλυσιακός, Λάρισα, Πανθρακικός, Καβάλα, Διαγόρας Ρόδου. Στη συνέχεια πήγε στον Όλυμπο Κέρκυρας και σε ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής.